Gabriela Dinu Vedete 02.08.2022 15:58

Nick de la N&D: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, nume real, avere, afaceri

Nick de la N&D: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, nume real, avere, afaceri

Nick, pe numele său real Nicolae Marin, este unul dintre fondatorii formaţiei N&D, care a rupt topurile la sfârşitul anilor 90, alături de Delia Matache.

S-a născut pe 30 iulie 1977, în Bucureşti şi, alături de Delia Matache, au scos următoarele piese: Când vine noaptea feat. Marian (Non-Stop), Plâng după tine, Visez, Nu am voie, Unde greșesc, Te vreau pe tine, Nu te mai vreau, Să poți ierta, Când adorm, Nu vreau să te pierd, Știu ca ții la mine , N-am crezut, Pentru tine, Nopți și zile, M-ai mințit, Vreau să plâng 3:05
Nu pot să uit, Vino la mine (remix), Vreau să fiu cu tine, Fac ce vreau (club mix), Te voi iubi mereu, Am greșit, Fac ce vreau.

Ce scrie în CV-ul lui Nick de la N&D?

În 1999, aceştia au scos ultimul material muzical, după care trupa s-a separat. Delia s-a axat pe cariera solo, cu care a avut succes maxim, iar Nick a intrat într-un con de umbră.

La 20 de ani distanţă, acesta s-a schimbat radical, a slăbit enorm şi se laudă cu pătrăţelele bine definite de pe abdomen. A început din nou să cânte şi chiar a fost invitatul special al Deliei în unul dintre concertele sale. Are 43 de ani şi ţine legătura cu fanii săi pe toate reţelele de socializare. Este căsătorit de mai mulţi ani cu Cătălina şi are o fată în vârstă de 15 ani pe nume Andreea. Cei doi şi-ar mai dori încă un copil pe viitor.

Date Biografice Nick de la N&D înălțime, greutate

Nume complet: Nicolae Marin
Data naşterii: 30 iulie 1977
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: căsătorit cu Cătălina Marin
Greutate: 85 kg
Înălţime: 1,85 m

De curând, acesta a participat şi la show-ul Chefi la cuţite, de la Antena 1, unde a vorbit despre familia sa: „Ultima oară când am avut o filmare m-am întâlnit cu Andreea Bănică și se uita ciudat la mine. Și m-a luat de-o parte și m-a întrebat cine e și i-am spus fiică-mea. Mi-a răspuns: >. Faza e că Andreea cunoaște relația mea de 28 d enai pe care o am cu soția”.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Elon Musk
Costi Diţă
Maria Cârneci