Gabriela Dinu Trending 25.04.2022 13:32

Connect-R: CV, vârstă, înălțime, nume real, greutate, avere, soție, familie

Connect-R: CV, vârstă, înălțime, nume real, greutate, avere, soție, familie

Connect-R este un cântăreţ celebru din România, de etnie romă. Numele său real este Ştefan Relu Mihalache, s-a născut pe 9 iunie 1982 la Bucureşti.

A făcut şcoala 171 Petre Ispirescu şi şi-a început cariera artistică pe vremea când avea doar 8 ani, ca dansator. De la 15 ani deja cânta hip-hop şi o făcea foarte bine. În 1997 înregistra prima piesă solo, se numea „Observ”.

Cine este, de fapt, Connect-R?

Doi ani mai târziu ajungea pe locul doi în top 50 piese de la Radio Contact cu melodia Operaţie pe suflet deschis, iar din 2000 cariera muzicală i se deschidea în faţă. Colabora cu diverşi artişti consacraţi din domeniu, precum Veritasaga, Jivago, Preatetor sau Dribbler, apoi dădea lovitura cu R.A.C.L.A şi piesa „Fără nume”.

Puţini ştiu despre Connect-R că a participat la Eurovision, dar nu pentru România! În 2006, reprezenta Republica Moldova alături de Arsenie Toderaş. În 2007 deja era arhicunoscut şi adorat de toată lumea prin albumul Dacă dragostea dispare. Au urmat piesele Nu-ţi pierde dragostea, Burning Love sau Murderer.

În 2010 revenea pe scena Eurvisionului, de data asta reprezentând România, alături de Anda Adam. În acelaşi an îşi înfiinţa propria casă de producţie alături de doi buni prieteni, Chris Mayer şi Nick Kamarera, denumită Rappin’ On Production.

Date Biografice Connect-R: înălțime, greutate

Nume complet: Ştefan Relu Mihalache
Data naşterii: 9 iunie 1982
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: a divorţat de Misha
Greutate: 90 kg
Înălţime: 1,87 m

Hiturile au continuat să apară şi puţini sunt cei care nu au auzit de Americandrim, alături de Puya, Vara nu dorm, Love is the Way, Fata de la ţară sau Dă-te-n Dragostea mea.

Connect-R a fost căsătorit cu Misha în perioada 2013 – 2018, dar au rămas buni prieteni de dragul fetiţei lor, micuţa Maya. Cei doi merg în continuare împreună în vacanţe şi petrec sărbătorile de fiecare dată pentru fericirea fetiţei lor.

Pe lângă banii şi averea pe care a strâns-o din muzică, Connect-R încasează bani în prezent şi din participarea la Asia Express. Pe Drumul Împăraţilor acesta face pereche cu Shift, bunul său prieten, şi sunt plătiţi cu suma de 1000 de euro pentru fiecare episod pe care îl rezistă în competiţie.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Răzvan Fodor
Gina Pistol
Cătălin Scărlătescu
Irina Fodor