Gabriela Dinu Știri 17.05.2023 10:43

Roxana Vancea: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri, dimensiune bust

Roxana Vancea: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri, dimensiune bust

Roxana Vancea este o fostă asistentă TV, devenită cunoscută după ce a fost cooptată în echipa Neatza cu Răzvan şi Dani pentru postul de „vecină”.

Aceasta a înlocuit-o pe Daniela Crudu la matinalul difuzat de Antena 1, după ce şi bruneta a prezentat vremea ani la rând. Roxana Vancea s-a iubit pentru mai mulţi ani cu actorul Mihai Bendeac, după care şi-a recunoscut bisexualitatea.

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină?

Fără vreo legătură cu dezvăluirea orientării sale sexuale, Roxana Vancea s-a despărţit ulterior de Bendeac şi după câţiva ani şi-a găsit fericirea în braţele unui antrenor de fitnes. Se numeşte Dragoş Paiu şi mai are un băieţel dintr-o relaţie anterioară.

După ce ani la rând l-a îngrijit pe băieţelul soţului, Roxana Vancea a rămas şi ea însărcinată şi aşteaptă să aducă pe lume tot un băieţel. Milan, fiul vitreg, i-a ales deja numele frăţiorului care va veni pe lume, micuţul va fi botezat Ayan.

Date Biografice Roxana Vancea: înălțime, greutate

Nume complet: Roxana Vancea
Data naşterii: 2 iunie 1990
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Dragoş Paiu
Înălţime: 1,61 m
Greutate: 50 kg

În trecut, Roxana Vancea s-a făcut remarcată pentru silueta rubensiană şi bustul generos a cărui circumferinţă cu siguranţă depăşea 100 de cm. După ce a devenit pasionată de fitnes şi a petrecut mai multe ore pe zi în sală, Roxana a decis că e timpul pentru o schimbare majoră în viaţa sa.

Roxana Vancea pe vremea când era plinuţă (partea stângă) şi acum, când e slabă şi
Roxana Vancea pe vremea când era plinuţă (partea stângă) şi acum, când e slabă şi „tunată” (partea dreaptă)

S-a pus serios pe slăbit, s-a operat la sâni, şi-a pus aparat dentar şi chiar a apelat la serviciile unui medic estetician pentru o operaţie de rinoplastie. Acum, este însărcinată pentru prima dată şi pentru că a continuat să meargă la sală chiar şi pe perioada sarcinii, a ajuns să se îngraşe cu doar 800 de grame în primul trimestru.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cristina Neagu
Brigitte Pastramă
Teo Trandafir
Oreste Teodorescu