Gabriela Dinu Știri 24.04.2023 09:32

Brigitte Pastramă: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri

Brigitte Pastramă: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri

Brigitte Pastramă este un personaj controversat din lumea showbiz-ului românesc. Este fosta soţie a lui Ilie Năstase şi actuala consoartă a lui Florin Pastramă.

Se recomandă ca fiind o persoană religioasă, dar a fost deseori implicată în diverse scandaluri. Mai mult, aceasta a fost bătută în repetate rânduri de fostul soţ, Ilie Năstase, dar şi de actualul. Au fost de multe ori fotografiaţi şi filmaţi de ziarele de scandal de la noi în timpul certurilor izbucnite în plină stradă, atunci când Brigitte s-a tăvălit pe jos.

Cine este, de fapt, Brigitte Pastramă?

Pe actualul soţ l-a cunoscut în timpul filmărilor de la emisiunea Ferma – orăşeni vs săteni, de la Pro TV. Între cei doi s-a înfiripat rapid o poveste de dragoste şi după doar câteva luni de relaţie s-au căsătorit. Au încercat şi să devină părinţi, însă Brigitte nu a putut ţine sarcina. De atunci, cei doi s-au tot chinuit, însă Florin Pastramă încă nu a reuşit să devină tată.

Brigitte, în schimb, are doi copii din căsniciile anterioare. O fată, pe nume Sara, şi un băiat pe nume Robert.

Primul soţ al lui Brigitte se numea Octavian Sfăt şi şi-au unit destinele în 2000, pe când ea era un model de succes, în vârstă de 23 de ani. În 2002, rămânea văduvă, după ce Octavian suferea un atac de cord. Aşa se vedea Brigitte singură cu afacerile soţului, rămase în grija sa.

Date Biografice Brigitte Pastramă: înălțime, greutate

Nume complet: Brigitte Pastramă
Data naşterii: 7 februarie 1980
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Florin Pastramă
Înălţime: 1,76 m
Greutate: 57 kg

A avut de condus două cluburi, un hotel, un restaurant şi două case. În 2003, ajungea şi la închisoare, fiind acuzată de lipsirea de libertate a unui manager de club. După doi ani în captivitate, aceasta se căsătorea din nou cu un afacerist. Ovidiu Torj este tatăl fetiţei sale şi mariajul lor a rezistat doar până în 2010, când Brigitte spunea că fostul soţ o maltrata.

În 2013, îl cunoştea pe Ilie Năstase şi devenea rapid soţia acestuia. Au fost pentru mai mulţi ani un cuplu extrem de mediatizat. S-au certat de nenumărate ori şi, într-un final, şi-au spus adio în septembrie 2018.

Brigitte s-a mai iubit şi cu un alt afacerist, pe nume Cornel Oană. Se zvoneşte că cei doi erau încă împreună atunci când Brigitte s-a cuplat cu Florin Pastramă.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Alexandra Ungureanu
Jador
Andreea Esca
Alexandra Stan
Oreste Teodorescu