Gabriela Dinu Știri 27.10.2021 16:14

Răzvan Burleanu: CV, salariu la FRF, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Răzvan Burleanu: CV, salariu la FRF, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Răzvan Burleanu este preşedintele Federaţiei Române de Fotbal şi a devenit cunoscut în România odată cu candidatura sa. S-a născut pe 1 iulie 1984 la Focşani şi deţine funcţia anterior amintită încă din 5 martie 2014, în prezent fiind la al doilea mandat.

Nu a jucat fotbal la nivel înalt, ci la Centrul de copii şi juniori de la FCM Bacău, după care s-a dedicat unei cariere în arbitraj. Nu a făcut nici asta la nivel profesionist, căci la vârsta de 19 ani s-a lăsat şi de această meserie.

Ce scrie, de fapt, în CV-ul lui Răzvan Burleanu?

Răzvan Burleanu este absolvent al Colegiului Naţional „Gheorghe Vrânceanu” din Bacău, după care s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Şcolii Naţionale de Studii Politice Administrative, după care s-a specializat în domeniul politic al strategiilor de securitate, în cadrul Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I”.

După finalizarea studiilor, Răzvan Burleanu s-a angajat în Primăria Bacău, după care a lucrat în cadrul Comisiei Juridice a Parlamentului României, fiind consilier prezidenţial.

În luna decembrie a anului 2009. Traian Băsescu, preşedintele României în acea perioadă, îl decora cu Ordinul Național Serviciul Credincios, în Grad de Cavaler. A mai fost preşedintele Federației Române de Minifotbal, apoi președintele Federației Europene de Minifotbal şi, într-un final, era ales vicepreședinte al Federației Internaționale de Minifotbal.

Date Biografice Răzvan Burleanu: înălțime, greutate

Nume complet: Răzvan Burleanu
Data naşterii: 5 martie 2014
Locul naşterii: Foşcani, România
Parteneră: Anamaria Tulumb
Greutate: 75 kg
Înălţime: 1,78 m

Din 5 martie 2015 reuşea să devină preşedinte al FRF, scaun de care ţine şi în prezent. Nu este căsătorit, dar are o relaţie seroasă cu Anamaria Tulum de mai mulţi ani. Cei doi au împreună o fetiţă.

Răzvan Burleanu câştigă o adevărată avere din salariul pe care îl încasează lunar de la FRF. Conform surselor din interior, se pare că acesta ar câştiga undeva la 10.200 de euro pe lună.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Diana Şoşoacă
Corina Caciuc
Tudor Silviu Samuilă
Basarab Panduru
Cornel Dinu
Andrei Vochin