Gabriela Dinu Știri 18.06.2023 10:03

Corina Caciuc: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Corina Caciuc: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Corina Caciuc este numele aflat pe buzele tuturor în ultima perioadă, în showbiz-ul românesc. Până acum ceva timp, nimeni nu ştia cine este, de fapt. Ei bine, Corina este cea care îi este amantă lui Laurenţiu Reghecampf.

Spunem amantă pentru că deşi relaţia dintre Reghe şi Corina este una asumată, antrenorul de la Craiova locuind deja cu ea de mai mult timp, el este căsătorit încă. Deşi a depus actele de divorţ, Reghecampf încă nu a divorţat de Anamaria Prodan.

Cine este, de fapt, Corina Caciuc?

Acesta a iniţiat demersurile după ce relaţia cu Corina Caciuc, cu care este de peste 7 ani după cum spune Gigi Becali, a fost binecuvântată cu o sarcină, iubita lui Reghe fiind însărcinată în 3 luni.

Despre Corina nu se ştiu foarte multe lucruri, a devenit cunoscută abia după asocierea cu Laurenţiu Reghecampf. Corina Caciuc are doar 29 de ani şi s-a născut într-o familie simplă, din Deva. A studiat în ţară, apoi s-a specializat în management chiar în Dubai, unde s-ar fi cunoscut cu cel care îi va deveni soţ odată ce va fi pronunţat divorţul de Anamaria Prodan.

Citeşte şi:

Iubita lui Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea, după ce Anamaria Prodan a spus că nu mai e cale de împăcare cu soțul ei
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au făcut primele declarații despre DIVORȚ, după ce antrenorul ar fi depus actele

Puţini sunt cei care ştiu, însă, cu ce se ocupă tânăra Corina. Pe lângă studiile din Emirate, aceasta mai are şi un master în domeniul afacerilor, pe care l-a obţinut la Camridge. Nu se ştie despre ea ce salariu încasează, dar ţinând cont că este directorul unei companii de relaţii internaţionale, ce intermediază afaceri între China şi România, putem judeca faptul că veniturile nu sunt deloc limitate.

Date Biografice Corina Caciuc: înălțime, greutate

Nume complet: Caciuc Corina (Bilcon)
Data naşterii: 1982
Locul naşterii: Deva
Partener: Laurenţiu Reghecampf
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,70 m

Mai mult, aceasta conduce şi un salon de înfrumuseţare, despre care Gigi Becali povestea că i l-ar fi făcut cadou chiar Laurenţiu Reghecampf.

„Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public.

Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine”, spune Corina Caciuc, amanta lui Reghecampf.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Luis Stan
Laura Ştefănuţ
Diana Şoşoacă
Ruxi Roxana