Gabriela Dinu Știri 26.10.2021 19:01

Andrei Vochin: CV, salariu la FRF, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Andrei Vochin: CV, salariu la FRF, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Andrei Vochin este consilierul preşedintelui de la Federaţia Română de Fotbal, Răzvan Burleanu. După mai bine de 20 de ani de presă sportivă, Vochin renunţa la meseria sa de bază pentru a se alătura şefului FRF, în 2014.

„După 23 de ani de gazetărie sportivă, am acceptat propunerea lui Răzvan Burleanu şi merg la FRF ca să încerc să ajut fotbalul. Mă voi strădui să dezvolt sportul pe care îl iubim cu toţii, astfel încît presa să relateze mai multe lucruri bune decît până acum”, explica atunci Andrei Vochin.

Cine este şi cu ce se ocupă Andrei Vochin?

Pentru job-ul de la FRF, Andrei Vochin a spus adio unei cariere importante în domeniul presei sportive, fiind în acel moment redactor şef adjunct al Gazetei Sporturilor. Răzvan Burleanu a insistat însă ca Vochin să i se alăture „pentru echilibrul, prestanţa şi imaginea excelentă pe care o are în lumea sportului”. Pentru job-ul său, Vochin ar încasa lunar un salariu de 5.000 de euro de la FRF.

Chiar dacă s-a angajat la FRF, Andrei Vochin nu a lăsat de tot presa şi a continuat să apară ca invitat permanent la Digi Sport, ori Telekom Sport în diverse emisiuni sportive. Acesta are, totodată, o rubrică săptămânală în GSP, acolo unde scrie editoriale pe teme sportive.

Date Biografice Andrei Vochin: înălțime, greutate

Nume complet: Corneliu Constantin Dinu
Data naşterii
Locul naşterii: Bucureşti, România
Parteneră: căsătorit
Greutate: 78 kg
Înălţime: 1,75 m

Despre viaţa privată a lui Andrei Vochin nu se ştiu foarte multe lucruri, asta pentru că şi-a ţinut departe de ochii curioşilor soţia. Nu a reuşit să facă acelaşi lucru şi cu Teodora, fiica sa, care s-a făcut remarcată după ce…a călcat în străchini.

Teodora Vochin este unica fiică a lui Andrei Vochin şi după ce s-a angajat ca PR în unul dintre restaurantele lui Ilie Dumitrescu, un fost fotbalist român şi recunoscut Don Juan de Capitală, a început în secret o relaţie de dragoste cu acesta.

Secretul nu a fost prea bine păstrat, din contră, presa a vuit despre relaţia nepotrivită dintre ei, mai ales că diferenţa de vârstă era una considerabilă. Între timp, faimosul cuplu nu mai există, iar Teodora Vochin a intrat din nou într-un con de umbră.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Diana Şoşoacă
Corina Caciuc
Tudor Silviu Samuilă
Basarab Panduru
Cornel Dinu