Gabriela Dinu Știri 11.10.2021 20:35

Diana Șoșoacă; CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Diana Șoșoacă; CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Diana Şoşoacă s-a născut pe 13 noiembrie 1975 în Bucureşti şi este de profesie avocat. În prezent, este senatoare independetă, după ce a fost exclusă din partidul AUR.

În urma unui scandal uriaş, pe 10 februarie 2021, Ninel Peia dezvăluia că Şoşoacă a fost aleasă pe lista AUR din partea Partidului Neamului Românesc datorită unui contract ce era semnat pe 20 noiembrie 2020 şi care avea ca dată de expirare 7 ianuarie 2021.

Cine este, de fapt, Diana Şoşoacă?

Este una dintre cele mai controversate voci din politica românească implicată într-o mulţime de scandaluri din cauza atacurilor dure pe care le-a lansat în spaţiul public asupra altor oameni din politică. Diana Şoşoacă este şi una dintre cele mai vocale persoane privind măsurile de combatere a coronavirusului în România.

La un moment dat, Diana Şoşoacă anunţa că va face tot posibilul pentru a deshuma persoanele care au murit din cauza coronavirusului pentru a li se face încă o autopsie din cauza suspiciunilor de fraudă.

Date Biografice Diana Şoşoacă

Nume la naștere: Şoşoacă Diana
Data nașterii: 13 noiembrie 1975
Locul nașterii: Bucureşti
Partener: căsătorită cu Dumitru-Silvestru Șoșoacă
Greutate: 80
Înălțime: 1,60 m

Pentru toţi cei care se întrebau ce salariu are Şoşoacă, ei bine aceasta încasează lunar suma de 18.720 lei brut, care însumează 133.842 lei pe an.

Din declaraţia de avere se deduce că Diana Şoşoacă nu trăieşte din banii pe care îi încasează de la Senatul României. Aceasta are pe numele ei un teren de 23.000 mp, plus alte terenuri intravilane în Căciulata, judeţul Vâlcea, şi în Dâmboviţa. Pe lângă aceste terenuri, mai are şi o casă plus două apartamente pe numele său.

Are inclusiv obiecte de artă declarate, cu o valoare de până la 5.000 de euro şi conduce o maşină modestă, un Opel Corsa din 2015. Diana Şoşoacă, pe numele complet Diana Ivanovici Şoşoacă, mai are şi două conturi de câte 20.000 de euro fiecare şi din salariul ca avocat încasează lunar suma de 50.000 de lei.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Andreea Pirui
Dan Mihai Zarug
Patrizia Paglieri
Pavel Stratan