Gabriela Dinu Știri 26.10.2021 15:59

Tudor Silviu Samuilă: CV, salariu la Telekom Sport, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Tudor Silviu Samuilă: CV, salariu la Telekom Sport, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Tudor Silviu Samuilă este un jurnalist sportiv din România, angajat al Telekom Sport. La postul anterior amintit acesta moderează emisiunea Sport Report, acolo unde are câţiva invitaţi permanenţi celebri, precum Basarab Panduru, Cristi Balaj, Constantin Zotta, ori Andrei Vochin.

Emisiunea lui Tudor Silviu Samuilă este difuzată de luni până vineri, pe Telekom Sport 1. Şi, pe lângă aceasta, este un fin comentator sportiv.

Cine este, de fapt, Tudor Silviu Samuilă?

S-a născut în Bucureşti pe 16 octombrie 1980, a urmat cursurile Liceului German Hermann Oberth, pe care l-a absolvit în 1999. În 2003, Samuilă finaliza şi cursurile Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative SNSPA.

Primul job în presa românească a fost la Sport Klub. Pasionat de sporturi şi în principal de fotbal, Samuilă şi-a dorit să devină jurnalist sportiv, însă nu i-a reuşit din prima. A lucrat ca reporter la Jurnalul, în perioada 1997 – 1998, după care s-a angajat la B1 TV, unde a fost timp de trei ani, în perioada 2000 – 2003, reporter pentru departamentul de sport. Au urmat cinci ani la Naţional TV, iar între anii 2008 – 2012 a lucrat la GSP TV, de unde probabil foarte multă lume îl ştie.

Tudor Silviu Samuilă este nimeni altul decât moderatorul emisiunilor devenite virale cu Gigi Becali şi Dumitru Dragomir şi foarte multe momente cu patronii din vremea aceea din Liga 1, precum Marian Iancu, Adrian Mititelu sau Victor Piţurcă. Scandalurile erau la ordinea zilei în prima divizie fotbalistică din România iar Samuilă era acel „întărâtă-i, drace”, care băga băţul prin gard şi îi făcea pe invitaţi să se certe şi să facă deliciul publicului.

Date Biografice Tudor Silviu Samuilă: înălțime, greutate

Nume complet: Tudor Silviu Samuilă
Data naşterii: 16 octombrie 1980
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: căsătorit
Greutate: 90 kg
Înălţime: 1,90 m

Din 2012, Samuilă a venit la Telekom Sport şi emisiunile sale sunt total diferite faţă de cele care l-au consacrat. Adică se discută fotbal la nivel tehnic, certurile nu îşi au locul şi Gigi Becali este unul dintre personajele care nu intră niciodată live în emisiunile sale. Aici ar avea, conform surselor din trust, un salariu de aproximativ 4000 de euro lunar.

Despre viaţa personală se ştie că Samuilă este căsătorit şi are un băiat, însă nu a dorit niciodată să îşi expună relaţia sa publicului.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Luis Stan
Laura Ştefănuţ
Diana Şoşoacă
Ruxi Roxana
Corina Caciuc
Otniela Sandu