Gabriela Dinu Știri 02.04.2023 19:42

Raluca Moga: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Antena 1

Raluca Moga: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Antena 1

Raluca Moga este un reporter şi prezentator TV, experimentată în domeniul sportiv. Atunci când vorbeşte despre sine, din punct de vedere profeisonal, Raluca se recomandă ca fiind un angajat profesionist de mass-media, licenţiat în Relaţii Internaţionale şi Studii Europene.

Raluca Moga este absolventă a Facultăţii de Litere dinc adrul Universităţii Bucureşti. Este recunoscută de public în special pentru perioada în care a activat la Digi Sport, dar a schimbat şi ea „barca” în primăvara anului trecut, când s-a angajat la Antena 1.

Raluca Moga, de la Antena 1, CV şi date biografice

Raluca Moga vorbeşte trei limbi străine, engleză, germană şi spaniolă. Imediat după absolvirea facultăţii, s-a angajat ca artist de voice over la Naţional TV. Timp de doi a lucrat pe acest post, apoi a fost mutată pe departamentul sportiv, unde a primit job-ul de reporter.

Până în 2008, când s-a angajat ca reporter sportiv la GSP TV. După un an, s-a mutat la Digi FM, ca prezentatoare de ştiri la radio. Timp de doi ani a avut această profesie, apoi a fost mutată la postul de sport din trust, unde a activat timp de 10 ani.

Până în momentul în care a plecat către Travel Mix, un post TV regional, unde a devenit gazda şi producătoarea unei emisiuni. A mai lucrat şi ca project manager la Sports Net Management, apoi în luna martie a anului trecut a fost cooptată de Antena 1.

Date Biografice Moga Raluca: înălțime, greutate

Nume complet: Moga Raluca
Data naşterii: 1987
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: necăsătorită

Trustul Intact a făcut angajări masive în acea perioadă, luând nume consacrate pentru a-şi relansa departamentul de sport – AS (Antena Sport). Aici, este voice over şi jurnalist sportiv şi, conform surselor din Antene, ar încasa un salariu de 5.000 de euro lunar.

Despre viaţa sa de familie, Raluca Moga nu a lăsat să-i scape nimic. Nu se ştiu date despre părinţii săi, ori despre starea ei civilă.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Magda Pălimariu
Amalia Enache
Roxana Hulpe
Alex Dima
Simona Ţăranu
Radu Naum