Gabriela Dinu Știri 14.09.2023 11:32

Roxana Hulpe: CV, Biografie, Greutate, Înălțime,Iubit, Vârstă, Familie, Salariu la Pro TV

Roxana Hulpe: CV, Biografie, Greutate, Înălțime,Iubit, Vârstă, Familie, Salariu la Pro TV

Roxana Hulpe este unul dintre cei mai noi membri ai echipei Ştirilor de la Pro TV, după ce a fost cooptată în luna noiembrie a anului trecut pentru a prezenta buletinul de weekend, de la ora 7:00. Colegul său este Cosmin Stan.

Roxana Hulpe a fost promovată de la jobul de reporter la cel de prezentator al ştirilor, după ce iniţial şi-a anunţat plecarea la Prima TV. Ca să o înduplece, şefii din Pache Protopopescu i-au oferit jurnalul matinal de weekend.

Ce scrie în CV-ul Roxanei Hulpe, de la Pro TV?

Roxana Hulpe era reporter de peste 10 ani, timp în care a realizat repportaje pe diverse subiecte precum social, educaţie, religie, a fost reporterul Pro TV trimis în Italia, după cutremurul de la Amatrice, dar şi cel care a comentat ultimul drum al Regelui Mihai.

„E o responsabilitate uriașă pentru mine, dar și o bucurie imensă să intru, în anul în care PRO TV împlinește 25 de ani, în fiecare duminică în casele dumneavoastră pentru a vă aduce alături de jurnalistul Cosmin Stan primele știri ale zilei. Rămân însă și pe teren ca reporter și voi continua zi de zi să aflu, să știu, să înțeleg, să vă arăt realitatea în imaginile supinse de colegii operatori”, a spus Roxana Hulpe, încântată de noul său job.

Date Biografice Roxana Hulpe: înălțime, greutate

Nume complet: Hulpe Roxana
Data naşterii: 1 iunie 1990
Locul naşterii: Gilău, Cluj
Partener: Bogdan Radulescu (Organizator Untold)
Greutate: 56 kg
Înălţime: 1,68 m

Roxana Hulpe a fost, iniţial, reporter al staţiei regionale Pro TV din Cluj. S-a născut în comunca Gilău, într-o familie simplă. Tatăl său, Iosif Hulpe, e preotul din sat, iar mama este profesoara de Religie, iar în copilărie se uita la ştirile Pro TV şi îl imita pe Cătălin Radu Tănase în curtea bisericii unde acesta slujea.

Roxana Hulpe s-a născut pe 1 iunie 1990, la Gilău, Cluj şi mai are un frate, pe nume Mihai, care a absolvit Teologia, fără a-i călca pe urme tatălăi, însă, căci nu practică şi meseria de preot. Roxana este absolventă a două facultăţi, ambele în Cluj, fiind absolventă de Litere şi Georgrafie.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Oana Andoni
Monica Dascălu
Cosmin Stan
Andreea Marinescu

Până să primească ştirile de la ora 7 din weekend, Roxana Hulpe a fost rând pe rând reporter, prezentator şi redactor la rubricile de meteo, ori matinale, pentru Antena 1 Cluj, Look Plus, TVR 1 Cluj şi mai apoi Pro TV, acolo unde are un salariu lunar de 3.500 de euro, conform surselor din Pro.

Formeaza un cuplu cu unul dintre sefii de la Untold

A fost reporter şi la emisiunea lui Măruţă, de unde a fost trimisă într-o zi să facă un reportaj cu D’Artagnan, unul dintre chefii care participau la emisiunea culinară de la Pro TV. Ulterior, Roxana Hulpe şi Alex Petricean au fost impreuna si chiar au avut de gand sa se casatoreasca. Intre timp cei doi s-au despartit, iar in prezent frunoasa prezenatoare formeaza un cuplu cu Bogdan Radulescu, unul dinre organizatorii festivalului Untold.