Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:54

Magda Palimariu: CV, Biografie, Vârstă, Greutate, Înălțime, Familie, Salariu la Pro TV

Magda Palimariu: CV, Biografie, Vârstă, Greutate, Înălțime, Familie, Salariu la Pro TV

Magda Pălimariu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de meteo de la noi din ţară. Vedeta Pro TV apare zilnic, la jurnalul de seară, venind cu veştile despre vreme în casele oamenilor de ani buni.

Magda Pălimariu s-a născut pe 20 august 1979 şi are 42 de ani! E incredibil, căci arată ca o tânără de 20 de ani şi nu îşi trădează nicidecum vârsta. S-a născut la Sibiu, cu o ambiţie şi rigurozitate rar întâlnite. Cea mai mare dramă ascunsă de Magda este moartea tatălui său, în 2016, fiind extrem de ataşată de părinţii săi.

Ce scrie în CV-ul Magdei Pălimariu

„Dispariţia tatălui meu a fost cred cel mai greu lucru pe care l-am întâmpinat în viaţa asta. Pierderea tatălui meu a fost cu adevărat dureroasă. Deşi a trecut un an, nici acum nu-mi vine să cred, îmi este foarte dor de el…”, spunea Magda despre cel mai trist şi greu moment din viaţa sa.

Magda s-a şcolit în Sibiu, acolo unde a urmat cursurile Liceului Pedagogic, după care s-a mutat în Cluj, pentru a merge la Facultatea de Litere. Este una dintre vedetele extrem de apreciate pentru fizicul său şi chiar a pozat în celebra revistă pentru bărbaţi Playboy, în urmă cu mai mulţi ani.

Date Biografice Magda Pălimariu: înălțime, greutate

Nume complet: Pălimariu Magda
Data naşterii: 20 august 1979
Locul naşterii: Sibiu
Partener: divorţată, s-a iubit în trecut cu Piticu de la Simplu
Greutate: 57 kg
Înălţime: 1,74 m

Asta nu i-a afectat cariera din Pro TV, din contră. Pentru job-ul său de prezentatoare meteo în cadrul Ştirilor Pro TV, Magda încasează lunar un salariu de 4.000 de euro, conform surselor din interiorul televiziunii.

Magda Pălimariu s-a iubit în trecut cu unul dintre membrii trupei Simplu, celebrul Piticu. Timp de 4 ani au fost împreună şi chiar când lumea se gândea că îi va vedea la altar, aceştia au anunţat că s-au separat. S-a căsătorit apoi în secret cu un bărbat a cărui identitate nu a vrut niciodată să o dezvăluie şi după 5 ani au divorţat.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cătălin Radu Tănase
Adriana Stere
Amalia Enache
Diana Enache