Gabriela Dinu Știri 17.02.2023 22:52

Amalia Enache: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Familie, Salariu la Pro TV

Amalia Enache: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Familie, Salariu la Pro TV

Amalia Enache este una dintre prezentatoarele cu ştate vechi din Pro TV. Este căsătorită cu Claudiu Anghel, un make-up artist care a lucrat şi în Pro TV.

Cei doi au împreună o fetiţă, pe nume Alma: „Sunt mai bine ca niciodată, evident datorită fiicei mele și a tatălui ei. A fost foarte mult timp cu noi, acum”, spune Amalia, care ascunde însă şi o separare tristă de soţul său, care locuieşte în Argentina, totul fiind asumat:

Ce CV are Amalia Enache, de la Pro TV?

„Atunci când lucrurile sunt foarte clare de la început şi când situaţia e aşa cum e,(…) dacă lucrurile sunt asumate şi le ştiu, le înţeleg de la bun început că sunt într-un anume fel, pentru mine iau partea bună şi sunt foarte multe părţi bune în această poveste”. Amalia şi Alma l-au vizitat pe Claudiu în America de Sud, dar ştirista nu se gândeşte niciodată să renunţe la viaţa şi jobul ei din ţară pentru a sta alături de soţ în Argentina, căci nu se vede făcând asta niciodată.

Amalia Enache s-a născut în 1977, la Hunedoara şi a ajuns jurnalistă la insistenţele tatălui, căci ea se visa medic în copilărie. A lucrat prima dată pentru revista liceului, apoi s-a înscris la Facultatea de Jurnalism din Timişoara. A lucrat la televiziunea locală, apoi şi-a depus CV-ul la Pro TV şi a fost angajată imediat. De atunci, nu a mai schimbat job-ul şi a lucrat neîncetat la postul din Pache Protopopescu.

Date Biografice Amalia Enache: înălțime, greutate

Nume complet: Enache Amalia
Data naşterii: 1977
Locul naşterii: Hunedoara
Partener: Claudiu Anghel
Greutate: 53 kg
Înălţime: 1,70 m

A prezentat mai multe buletine de ştiri şi în prezent este gazda jurnalului de la ora 22:30, împreună cu Cristian Leonte. Fiind unul dintre cei mai vechi oameni de la ştiri, Amalia Enache ar avea un salariu de 7.000 de euro lunar la Pro TV.

O singură dată a lipsit de la pupitrul ştirilor, atunci când a rămas însărcinată şi l-a lăsat pe colegul Cristian Leonte să prezinte singur. După ce a născut-o pe micuţa Alma, Amalia şi-a revenit miraculos şi a slăbit imediat, ajungând într-un timp record să cântărească 53 de kilograme la o înălţime de 1,70 m.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Diana Enache
Roxana Hulpe
Cabral
Daniel Niţoiu