Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:52

Totul despre Alex Dima: CV, Biografie, Familie, Salariu la Pro TV

Totul despre Alex Dima: CV, Biografie, Familie, Salariu la Pro TV

Alex Dima este realizatorul emisiunii „România, te iubesc”, de la Pro TV, una dintre cele mai apreciate producţii de la noi. Şi Alex este unul dintre cei mai buni reporteri de la noi, căci prin reportajele şi anchetele sale săptămânale demască mafia din România. Puţini îi ştiu, însă, povestea, care din păcate este una tristă.

S-a născut pe 11 noiembrie 1976, în Buzău, şi a terminat Seminarul Teologic din oraş. Visul său era acela de a deveni preot, dar s-a răzgândit pe parcurs. A predat Religia la o şcoală din Bucureşti timp de un an, dar nici asta nu i s-a potrivit:

Ce scrie în CV-ul lui Alex Dima, de la România te iubesc, Pro TV

”Mi-a fost teamă să nu greșesc. Preoția e foc. Înțelegi? Cu ea nu te joci. Și nu este un job, este o misiune. Trebuie să ai credință să muți munții din loc. Poate că am dat dovadă de lașitate că nu m-am aruncat să iau focul ăsta în brațe, dar nu regret”, povestea Alex Dima despre drumul ales în viaţă, atunci când s-a aflat la răscruce.

În urmă cu 11 ani, Alex Dima trecea printr-o dramă infernală! Soţia sa se îmbolnăvea de cancer şi sfârşea, răpusă de această boală parşivă. Aşa rămânea Alex Dima singur, cu o fetiţă de doar un an şi jumătate, pe nume Sara. În 2019, acesta şi-a refăcut viaţa, după ce a cunoscut-o pe Georgiana total întâmplător, într-un aeroport:

Date Biografice Alex Dima: înălțime, greutate

Nume complet: Dima Alex
Data naşterii: 11 noiembrie 1976
Locul naşterii: Buzău
Parteneră: Gabriela
Greutate: 58 kg
Înălţime: 1,75 m

„Ştie să mă și asculte. Am fost azi-noapte la filmare, la Magic Camp și când am ajuns acasă am stat și i-am povestit până la 4 dimineață (la ora 8 ne-am văzut apoi pentru fotografii și interviu). Am văzut-o într-un aeroport, s-a băgat în fața mea la check-in. Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar, priviri în sala de așteptare, priviri în avion. Trei luni mai târziu, am ajuns la o bancă. Și acolo era ea! Și de atunci e bine”.

Alex Dima a făcut Teologie, a predat Religie şi în Pro TV a ajuns ca reporter al ştirilor, după care a primit propriul format, unde realizează reportaje şi anchete exprem de apreciate de români. Salariul său nu este unul uriaş, căci ar primi lunar suma de 5.000 de euro.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:
Dragoş Petrescu
Pavel Bartoş
Moise Guran
Monica Dascălu