Gabriela Dinu Știri 18.06.2023 10:03

Radu Vâlcan: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Radu Vâlcan: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Radu Vâlcan este un bărbat celebru din România şi una dintre cele mai apreciate figuri din televiziune. Este căsătorit cu Adela Popescu, alături de care doi băieţi, iar al treilea copil este pe drum.

S-a născut pe 8 februarie 1977 în Bucureşti şi a mai fost căsătorit o dată până să o cunoască pe Adela. Din 2003 şi până în 2007, acesta a avut o relaţie cu Tereza Vâlcan.

Cariera lui Radu Vâlcan

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti”, povestea Radu Vâlcan despre relaţia eşuată cu Tereza Vâlcan.

Cu Adela, şi-a unit destinele în 2015 şi sunt fericiţi şi în prezent şi în aşteptarea celui de-al treilea băieţel al familiei. Radu Vâlcan nu şi-a dorit de mic să devină om de TV, de aceea a urmat Liceul Industrial de Electronică din Bucureşti, după care a mers la ASE, specializându-se în Management.

S-a făcut remarcat ca model, iar din 2000 a fost doi ani la rând considerat cel mai bun fotomodel masculin de la noi. Din 2003, a făcut pasul în televiziune şi a lucrat ca prezentator la MTV News. A urmat o perioadă petrecută la Prima TV, unde a fost gazda emisiunii Impact, apoi a primit ştirile sportive.

Date Biografice Radu Vâlcan: înălțime, greutate

Nume complet: Vâlcan Radu
Data naşterii: 8 februarie 1977
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Adela Popescu
Greutate: 78 kg
Înălţime: 1.87 m

În 2007, părăsea România pentru a merge la o brusă de studii din SUA. Când a revenit în ţară, a primit postul de prezentator al emisiunii Poveştiri adevărate de la Acasă TV, apoi a participat şi la Dansez pentru tine. Din 2015, prezintă Insula iubirii de la Antena 1, rol pentru care primeşte lunar salariul de 10.000 de euro.

Radu Vâlcan nu s-a lansat în lumea afacerilor şi îşi vede de rolurile luate la proiectele de televiziune, la fel ca soţia sa,Adela Popescu.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Luis Lazarus
Oana Cuzino
Alex Dima
Daniel Buzdugan
Irina Rimes