Gabriela Dinu Știri 24.02.2023 18:25

Adela Popescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Adela Popescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Adela Popescu este o actriţă din România. Este şi cântăreaţă şi om de televiziune şi a devenit cunoscută pentru rolurile avute în telenovelele difuzate pe Acasă TV.

S-a născut pe 8 octombrie 1986 în Şuşani, judeţul Vâlcea. Este căsătorită cu Radu Vâlcan alături de care are doi băieţi, pe nume Alexandru şi Andrei, şi este din nou însărcinată.

CV Adela Popescu

Conform spuselor sale, Adela Popescu va aduce pe lume un al treilea băieţel. Adela Popescu s-a născut într-o familie de profesori. Mai are doi fraţi mai mari, pe Călin şi Bogdan. Mama i-a fost educatoare, iar tatăl său i-a predat sportul timp de două semestre. S-a mutat în Bucureşti de mică, pe vremea când era abia clasa a VIII-a.

Nu şi-a propus de mică să devină actriţă, dar după ce i s-a ivit ocazia de a participa la castingurile „În familie” şi „Numai iubirea”, pe care le-a şi luat, a realizat că meseria asta i se potriveşte. S-a specializat ulterior în domeniu, urmând Facultatea de Teatru, pe care a absolvit-o cu nota 10.

Date Biografice Adela Popescu: înălțime, greutate

Nume complet: Popescu Vâlcan Elena Adela
Data naşterii: 8 octombrie 1986
Locul naşterii: Şuani, Vâlcea
Partener: Radu Vâlcan
Greutate: 52 kg
Înălţime: 1,65 m

A început să cânte alături de regretatul Mihai Constantinescu şi a participat la numeroase festivaluri în adolescenţă. Până să se căsătorească, Adela Popescu a mai avut o relaţie serioasă. Aceasta a fost cuplată cu Dan Bordeianu, partenerul său din serialul Numai iubirea, de la Acasă TV. Relaţia nu a mers şi s-au despărţit amiabil.

Adela Popescu a strâns o avere considerabilă din cariera sa, căci a activat pe mai toate scenele. Atât cea muzicală, actricească şi acum la TV. În prezent, e în concediu de maternitate, însă atunci când lucra la Vorbeşte lumea, Pro TV îi oferea un salariu lunar de 2.000 de euro.

Soţul său, Radu Vâlcan, avea un salariu mult mai mare decât al ei pentru prezenţa în emisiunea Insula iubirii, de la Antena 1. Acesta lua lunar 10.000 de euro. Show-ul trustului Intact este momentan în pauză şi nu se ştie dacă va mai urma un nou sezon sau nu.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Luis Lazarus
Oana Cuzino
Alex Dima
Daniel Buzdugan
Irina Rimes