Gabriela Dinu Știri 24.02.2023 18:25

Luis Lazarus: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Luis Lazarus:  CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Luis Lazarus este un jurnalist celebru din România, care a fost o perioadă invitat permanent în emisiunile lui Dan Diaconescu de la OTV. Este patronul postului de televiziune Canal Teleshop, pe care l-a redenumit în Zeus TV. Ulterior a trecut la Inedit TV.

S-a născut pe 12 martie 1967, are 54 de ani, a fost căsătorit de două ori. Cu Antonela Lazarus a fost în perioada 1995 – 2007, apoi s-a căsătorit cu Alina Manolache. S-a despărţit şi de ea şi în prezent are o relaţie cu Andreea Lazăr.

Ce scrie în CV-ul lui Luis Lazarus?

Are doi copii, pe nume Andreea-Beatrice Lazarus şi Luis-Andrei Lazarus şi a studiat la Facultatea de Filosofie din cadrul Universităţii din Bucureşti. Numele său real nu este Luis Lazarus, căci şi-a schimbat numele în tinereţe.

Nu a vrut niciodată, însă, să dezvăluie care era adevăratul nume al tatălui său, pe care îl purta şi el înainte să recurgă la schimbare.

Date Biografice Luis Lazarus: înălțime, greutate

Nume complet: Luis Vicenţiu Lazarus (nume de scenă)
Data naşterii: 12 martie 1967
Locul naşterii: Drobeta Turnu Severin
Parteneră: divorţat, iubită Andreea Lazăr
Greutate: 78 kg
Înălţime: 1,80 m

Recent, Luis Lazarus a fost implicat într-un scandal uriaş, după ce a făcut o emisiune controversată. Mai exact, a realizat emisiunea Luis Lazarus Live, în care a invitat o femeie pe nume Diana, ce ar fi avut un bunic internat la spitalul Piatra Neamţ, unde a şi murit de coronavirus, plus o alta care spunea că fiica sa a fost ucisă de COVID.

Discuţiile avute de Lazarus cu invitaţii săi privind conspiraţiile despre mască şi vaccin i-au atras acestuia sancţiuni serioase de la CNA. După ce a fost somat, Lazarus a primis membrilor Comisiei Naţionale a Audiovizualului că va aduce oameni atestaţi din domeniu care să poată certifica cele spuse prin diplome de specialitate:

„Promit că la următoarele emisiuni voi aduce un medic în emisiune, în ediţiile în care voi avea subiecte medicale”, a spus atunci Lazarus.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Iulia Ionescu
Oana Cuzino
Alex Dima
Daniel Buzdugan
Mihai Morar