Gabriela Dinu Știri 24.02.2023 18:25

Irina Rimes: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, iubit

Irina Rimes: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, iubit

Irina Rimes, pe numele său real Rîmeş Irina, s-a născut pe 22 august 1991, în Izvoare, Floreşti, din Republica Moldova. Este o celebră cântăreaţă şi compozitoare apreciată şi la noi, devenită cunoscută după ce a participat în 2012 la un concurs denumit Fabrica de staruri.

S-a mutat ulterior în România şi a debutat la noi sunt numele de Irra, însă după ce acest proiect a fost sortit eşecului s-a rebranduit. În 2016, cu piesa Visele, dădea startul carierei sale fulminante.

Ce scrie în CV-ul Irinei Rimes?

De atunci, a avut numeroase hituri şi a publicat piese extrem de apreciate pentru artişti celebri de la noi precum Andra, Inna, Alina Eremia, Raluka sau Antonia.

A fost cooptată în 2018 de Pro TV pentru a face parte din juriului emisiunii Vocea României. Irina s-a născut într-o familie simplă, formată di Valentiina şi Tudor Rîmeş. Are şi un frate mai mic, pe nume Vitali şi a început să îi placă muzica după ce membrii familiei sale i-au insuflat acest „drog”.

Date Biografice Irina Rimes: înălțime, greutate

Nume complet: Rîmeş Irina
Data naşterii: 22 august 1991
Locul naşterii: Republica Moldova
Partener: David Goldcher
Greutate: 47 kg
Înălţime: 1,49 m

Irina Rimes este una dintre cele mai micuţe artiste de la noi. Cu o înălţime de doar 1,49 m, mignona cântăreaţă se iubeşte în prezent cu un străin pe nume david Goldcher. De dragul lui a plecat din România şi s-a mutat alături de el la Paris, în Franţa. Nu duc o viaţă de lux, căci nu le place opulenţa. Chiar recent declara Irina că locuiesc cu chirie şi nici nu au de gând să îşi cumpere ceva mai ales în perioada pandemiei de coronavirus.

Povestea de început a Irinei Rimes este una tristă, după cum chiar ea mărturisea. Ajungea să doarmă prin gări şi trcerea prin momente cumplite. Uşor, uşr, reuşea să îşi facă un nume şi să aibă succes.

Nu s-a implicat în afaceri, s-a mulţumit cu contractele muzicale şiii de televiziune, cu Pro TV pentru Vocea României. De aceea nici nu se laudă cu o avere uriaşă.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Luis Lazarus
Oana Cuzino
Alex Dima
Daniel Buzdugan
Mirabela Dauer