Gabriela Dinu Știri 16.09.2023 10:27

Daniel Buzdugan: CV, vârstă, înălțime, greutate, salariu la Radio Zu

Daniel Buzdugan: CV, vârstă, înălțime, greutate, salariu la Radio Zu

Daniel Buzdugan este un celebru actor şi prezentator de TV şi radio din România. S-a născut pe 23 septembrie 1974 la Iaşi, a absolvit Liceul Economic, specialitate de Finanţe, dar a trecut prin liceu fără să-i placă prea mult acest domeniu, aşa a ajuns să se înscrie la Facultatea de Teatru din cadrul Universităţii de Arte George Enescu din Iaşi.

Prima admitere a dat-o la Facultatea de Filozofie, însă nu a avut succes. Pentru că trebuia să se întreţină, s-a angajat pe postul de contabil la Banca Comercială şi s-a pregătit în paralel pentru facultatea de teatru.

Ce scrie în CV-ul lui Daniel Buzdugan?

Are o emisiună devenită celebră graţie farselor pe care le face, se numeşte Morning Zu, la postul TV cu acelaşi nume. Viaţa sa de familie este una cât se poate de normală şi de simplă, este căsătorit cu Mădălina Buzdugan şi are doi băieţi, pe nume Alexandru şi Luca.

Drumul său în presă a început anevoios. În primul an de studii superioare a lucrat la Radio Vox Te Iaşi, după care s-a mutat la Radio Nord Est. A început să colaboreze cu TVR, staţia regională din Iaşi, iar timp de trei ani a prezentat o emisiune destinată micuţilor, alături de celebra Andreea Marin, care era şi ea pe atunci la început de drum.

Date Biografice Daniel Buzdugan: înălțime, greutate

Nume complet: Buzdugan Daniel
Data naşterii: 23 septembrie 1974
Locul naşterii: Iaşi
Parteneră: Monica Buzdugan
Greutate: 78 kg
Înălţime: 1,86 m

În 2000 se angaja la TV Bit şi realiza o emisiune de tip matinal timp de 3 ani. A mai lucrat ca director de programe la Radio Contact Iaşi, ca redactor şef adjunct la Jurnalul de Est, apoi în 2003 s-a mutat în Bucureşti pentru a se angaja la Radio 21. Un an mai târziu, intra în Grupul Divertis şi făcea cuplu cu Mihai Morar la matinalul Dimineaţa De Mentă.

Din septembrie 2008, părăsea Radio 21 alături de colegul Morar şi veneau la Radio Zu, unde lucrează împreună şi în prezent. Iar salariul acestuia este de 6.000 de euro lunar. Daniel Buzdugan este implicat şi în lumea afacerilor, având 10 maşini ce au fost afiliate unei companii de taxmietrie.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Daniel Niţoiu
Iulia Ionescu
Oana Cuzino
Alex Dima