Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:52

Totul despre Oana Cuzino: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Familie, Salariu la Pro TV

Totul despre Oana Cuzino: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Familie, Salariu la Pro TV

Oana Cuzino este un celebru om de televiziune din România, care prezintă emisiunea Ce se întâmplă, doctore? de la Pro TV. Puţini ştiu însă că Oana nu este doar o jurnalistă, ci are şi pregătire temeinică în domeniul medical, fiind medic primar geriatru şi doctor în ştiinţe medicale.

Emisiunea sa este difuzată zilnic în timpul jurnalului de dimineaţă de la Pro Tv, începând cu 2002. Oana Stern Cuzino s-a născut pe 20 iunie 1971 la Bucureşti. A studiat la UMF Carola davila din Bucureşti, în 2000 a devenit medic specialist geriatru, iar patru ani mai târziu medic primar geriatru şi doctor în medicină. În timpul studiilor medicale, Oana Cuzino a cochetat cu jurnalismul şi continuă să o facă acum, îmbinând cu succes cele două domenii.

Unde a mai lucrat Oana Cuzino înainte să vină la Pro TV? Ce scrie în CV-ul său

Primul job în presă pentru Oana Cuzino a fost la cotidianul „Naţional”, în 1998, iar în ziarul „Gardianul” a avut chiar o rubrică medicală săptămânală. Debutul în televiziune l-a făcut la TVR, acolo unde a prezentat emisiunea „Medicina pentru toţi” în perioada 1999 – 2002, când s-a mutat la Pro TV, acolo unde activează şi în prezent, de unde încasează un salariu de 5.000 de euro lunar.

Oana Cuzino este şi scriitor, iar în 2000 a publicat primul său roman, „Dincolo de prezent”, iar trei ani mai târziu a apărut pe piaţă „Sunt gravidă, ce să fac”, o carte inspirată din experienţa sa din perioada în care a fost însărcinată. A continuat cu publicarea cărţii „Frumuseţea nu este o misiune imposibilă”.

Date Biografice Oana Cuzino: înălțime, greutate

Nume complet: Shtern Cuzino Oana
Data naşterii: 20 iunie 1971
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Yoav Shtern
Greutate: 56 kg
Înălţime: 1,70 m

Viaţa de familie a Oanei Cuzino nu a fost cea mai liniştită dintre toate, având la activ un divorţ. Vedeta Pro TV a fost căsătorită cu Mircea Stănescu, dar mariajul lor nu a rezistat. În 2009, după ce căsnicia lor se consumase şi fără să aibă legătură cu aceasta, fostul soţ al Oanei Cuzino s-a sinucis. În prezent, este căsătorită cu un israelian, pe nume Yoav Shtern, cu care are o fetiţă, pe nume Naomi.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Alex Dima
Dragoş Petrescu
Anca Serea
Cristina Bâtlan