Păcuraru Stelian Știri 26.01.2022 08:02

Oana Radu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, afaceri, venituri

Oana Radu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, afaceri, venituri

Oana Radu este o cântăreață care s-a făcut remarcată la prima ediție a show-ului ”Vocea României”, de la PRO TV. A întors toate cele patru scaune și l-a ales pe Marius Moga să-i fie mentor până în galele live. Chiar dacă n-a câștigat, a fost suficient pentru ca vocea ei să fie remarcată.

Intrarea în lumea muzicală din România a transformat-o total. De la femeia corpolentă, cu o siluetă care avea multe kilograme în plus, Oana Radu a decis să schimbe total stilul de viață. A suferit mai multe operații estetice și a apărut cu un look total nou.

Cum arată CV-ul Oanei Radu

Oana Radu s-a născut pe 7 decembrie 1993 în Craiova. Părinții i-au remarcat imediat talentul muzical și micuța Oana Radu a început să cânte încă de la vârsta de 3 ani. A participat la celebra emisiune ”Abracadabra” și a continuat să studieze muzica la ”Școala Populară de Artă” din Craiova.

Cu ABC-ul muzical construit așa cum trebuie, în copilărie, Oana Radu a trecut de la festivalurile de muzică naționale și internaționale la cea mai mare provocare din viața ei. În 2011, se înscrie la show-ul ”Vocea României”, de la PRO TV, și devine rapid una dintre concurentele preferate ale fanilor. E compartă cu Adele și, chiar dacă nu câștigă concursul, își continuă cariera muzicală.

În 2014, Oana Radu lansează piesa ”Tu”, care se transformă instant într-un hit. E difuzat în neștire la televiziunile muzicale și pe radio și de aici până la următoarea piesa e doar un pas. În câteva luni, cucerește din nou piața cu apariția în piesa ”Fără glas”, alături de Rolla Sparks.

În 2019, Oana Radu trece printr-un moment extrem de dificil. Iubitul ei își pierde viața, după ce a fost atacat de o altă persoană și a suferit arsuri pe 75% din suprafața corpului. După 3 săptămâni de spitalizare, acesta a murit. ”Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc!” a fost mesajul cu care Oana Radu a anunțat dispariția fulgerătoare.

A trecut destul de rapid peste momentul de cumpănă și și-a refăcut viața cu antrenorul ei de fitness, lucru pentru care mai mulți fani au criticat-o, considerând că a uitat prea repede de fostul iubit.

Date Biografice Oana Radu: înălțime, greutate

Nume complet: Oana Radu
Data naşterii: 7 decembrie 1993
Locul naşterii: Craiova, România
Partener: Cătălin Dobrescu
Greutate: 60 kg (a slabit de la 125 kg)
Înălţime: 1,62 m

În finalul lui 2021, Oana Radu a cucerit internetul cu piesa ”Când am o zi grea”, intitulată și piesa Revelionului 2022. Piesa a strâns 14 milioane de vizualizări pe Youtube într-o singură lună și a fost cântată la mai toate petrecerile de Revelion.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: