Păcuraru Stelian Știri 12.01.2022 20:58

Adi Hădean: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, soție, copii, afaceri, restaurante

Adi Hădean: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, soție, copii, afaceri, restaurante

Adrian Hădean este un fost jurnalist, care a făcut carieră atât în lumea radioului cât și în televiziune, dar s-a remarcat din postura de bucătar. A participat în diferite show-uri culinare și este un blogger activ, cu mii de rețete publicate online.

De asemenea, Adi Hădean a publicat mai multe cărți cu temă culinară, a fost implicat în diferite proiecte sociale și a avut șansa de a purta torța olimpică în drumul ei spre din 2012 spre Jocurile Olimpice de la Londra.

Cum arată CV-ul lui Adi Hădean

Adi Hădean s-a născut pe 4 septembrie 1977, la Arad, iar în 1994, la vârsta de 17 ani, intra în lumea radioului, acolo unde a lucrat timp de 13 ani. Din 2002 a apărut și pe micile ecrane, cu show-uri culinare difuzate la Antena 1, TVR sau Euforia TV. Celebritatea și priceperea i-au adus posibilitatea de a bifa diferite colaborări și cu ziare sau reviste, acolo unde și-a pus semnătura pe articole săptmânale, iar anul 2003 a venit cu publicarea primei sale cărți.

Imediat după ce a ales să iasă din presă, Adi Hădean și-a testat abilitățile în zona de marketing și comunicare, ajungând brand manager în industria alimentară, iar de aici legătura cu pasiunea sa cea mai mare, gătitul, a fost una firească, naturală.

Și-a luat diplomă de bucătar profesionist, așa că lumea îi poate spune fără probleme chef Adi Hădean, iar odată cu preparatele pe care le reușea a mai apărut un hobby: fotografia. Așa cum recunoaște, Adi Hădean a devenit propriul model pentru sesiunile foto, făcându-și singur pozele pentru rețetele publicate în online.

În 2014 a cunoscut celebritatea la un nivel și mai ridicat, în momentul în care a devenit jurat la Masterchef, show difuzat de PRO TV.

Date Biografice Adi Hădean: înălțime, greutate

Nume complet: Adrian Hădean
Data naşterii: 4 septembrie 1977
Locul naşterii: Arad, România
Partener: Sonia Nechifor (căsătoriți din 2012)
Copil: Vladimir Hădean
Greutate: 95 kg
Înălţime: 1,90 m

În 2016 s-a întors, pentru o perioadă, la prima dragoste: radioul. A colaborat cu Europa FM în realizarea emisiunii Medium Rare, iar în 2020 a bătut palma cu postul TV Digi 24 pentru realizarea emisiunii ”La Cină”, prezentată alături de Ionela Năstase.

A avut nevoie de 9 ani pentru a scrie cea de-a doua carte. Debutul a fost cu ”Sare și piper”, în 2003, în timp ce ”Rețete pentru Crăciun și familie” a ieșit pe piață în 2012. În 2016 a ieșit o nouă carte sub semnătura lui Adi Hădean – ”24 Centimetri”, carte în care și-a prezentat atât eșecurile din carieră și viață, cât și momentele de succes pe care le-a traversat.

De-a lungul timpului a fost implicat în mai multe proiecte sociale. ”Farfurii curate” este unul dintre proiectele sale de suflet, implementat cu succes în trei grădinițe de stat din Cluj, acolo unde au fost stabilite meniuri sănătoase pentru cei mici.

A înființat ”Asociația Adi Hădean” în 2015 pentru a promova proiectele care pun pe primul plan bucătăria românească și premiază constant tinerii pasionați de bucătărie care provin din familii defavorizate. În același an a lansat campania #EatThis, mișcare care interzicea fumatul în spațiile unde se servește mâncare.

În aprilie 2020, Adi Hădean lansează, prin asociația sa, proiectul Solidar Social. O acțiune impresionantă la care s-a alăturat și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 în vederea depășirii cu bine a situației pandemice din România. Astfel, în timpul pandemiei de COVID-19, Adi Hădean și echipa lui au livrat peste 200.000 de porții de mâncare pentru medicii aflați pe baricade, în prima linie împotriva virusului, dar și pentru persoane care au avut de suferit drastic în timpul acestei pandemii.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Elena Matei
Emil Rengle
Cristian Popescu Piedone
Roxana Ciuhulescu