Păcuraru Stelian Știri 20.01.2022 18:09

Mihai Bobonete: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, afaceri, salariu la Pro TV

Mihai Bobonete: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, afaceri, salariu la Pro TV

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți comedianți din România. A devenit popular după apariția în serialul ”Las Fierbinți”, acolo unde îl interpretează pe cârciumarul ”Bobiță”, dar a continuat să umple și sălile pentru spectacolele de stand-up comedy.

Născut în Craiova și, fără scăpare, suporter al Universității Craiova, Mihai Bobonete a mers în zeci de deplasări prin țară pentru a-și susține echipa favorită. Și-a făcut vacanțele la țară, iar multe dintre glumele pe care le spune acum în show-urile sale sunt inspirate din ceea ce a trăit în copilărie.

Cum arată CV-ul lui Mihai Bobonete

Mihai Bobonete s-a născut pe 14 iunie 1980, la Craiova, dar n-a așteptat prea mult să ia drumul Bucureștiului, asta chiar cu riscul de a-și supăra părinții. A dat și a intrat la Facultatea de Electrotehnică din Craiova, dar n-a stat s-o și termine.

Am avut 24 de restanțe în anul IV la Electrotehnică. Doar tata mă vedea inginer”, a spus Bobonete, care a schimbat rapid macazul și a venit spre Capitală. S-a inscris la Facultatea de Teatru de la Spiru Haret și a devenit actor cu acte, asta chiar dacă nu-i place să se compare prea mult cu actorii adevărați.

În 2011, la 31 de ani, debutează în primul său film: ”The Godmother”. În 2013 apare în al doilea lungmetraj, ”Mamaia”, pentru ca din 2012 să fie implicat în serialul care-i va aduce faimă la nivel național: ”Las Fierbinți”.

Mihai Bobonete, alias ”Bobiță”, a jucat încă de la debutul celui mai important serial de comedie din România. În 9 ani de ”Las Fierbinți”, ”Bobiță” n-a lipsit niciun episod, iar acum, în ultimele sezoane, Bobonete îmbină rolul de actor cu cel de scenarist. În ultimii ani, s-a zvonit că Mihai Bobonete încasează în jur de 5.000 de euro pe lună pentru rolul său din Las Fierbinți. Acum, în 2022, cu siguranță că în contul actorului vor intra mai mulți bani de la PRO TV.

În 2017 a prezentat, alături de Cabral, show-ul TV ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, producție filmată în jungla din Africa, ”sora” mai noului Survivor, apoi a fost unul dintre prezentatorii de la ”Vocea României Junior”. Începând cu 2022, Mihai Bobonete va face parte din juriul ”Românii au talent”.

Totuși, cariera lui Bobonete din televiziune n-a fost legată doar de PRO TV. Actorul a apărut în mai multe emisiuni ”Neatza cu Răzvan și Dani”, la Antena 1, acolo unde era ”Vărul din Giurgeni”, în 2011, chiar înainte să dea lovitura cu ”Las Fierbinți”.

În paralel cu televiziunea, Mihai Bobonete și-a construit cariera de stand-up comedy, acolo unde a pus bazele acestui tip de show la Cafe Deko. A umplut sălile mici din România, dar și pe cele mai mari, cu show-uri la Sala Polivalentă sau în cele mai importante orașe din Europa.

Date Biografice Mihai Bobonete: înălțime, greutate

Nume complet: Mihai Bobonete
Data naşterii: 14 iunie 1980
Locul naşterii: Craiova, România
Partener: Cătălina Bobonete (căsătoriți din 2013)
Copii: Octavian și Maria
Greutate: 115 kg
Înălţime: 1,85 m

Puțini sunt cei care știu că, în 2013, Mihai Bobonete se află în spatele omului de zăpadă Olaf, personaj în ”Regatul de Gheață”.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: