Gabriela Dinu Știri 18.01.2022 13:36

Bătaie la Survivor România, de la Pro TV! A sărit la bătaie şi a fost eliminat

Bătaie la Survivor România, de la Pro TV! A sărit la bătaie şi a fost eliminat

Survivor România are parte de primul scandal uriaş în timpul jocului pentru recompensă, care va avea loc în această seară.

Se va ajunge şi la violenţă, moment în care Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, spune stop joc şi îl descalifică pe jucătorul vinovat de scandal:

Blaze, eliminat de la Survivor România, după episodul violent?

“Pentru el, Survivor România se termină acum și aici, pe acest nisip fierbinte dominican”, anunță Daniel Pavel după episodul incredibil difuzat la Pro TV.

Imaginile prezentate de Pro TV ca teaser pentru episodul din această seară lasă de înţeles că vinovatul este nimeni altul decât Blaze, concurentul din echipa Războinicilor. Pe video se vede clar cum se împinge cu Roxana Ciuhulescu, iar Andreea Tonciu şi Cătălin Zmărăndescu îi sar imediat în apărare.

Rămâne de văzut dacă într-adevăr YouTuber-ul Blaze este chiar cel vinovat, iar asta vom afla din emisiunea care se va difuza în această seară, de la ora 20:30, după Ştirile Pro TV, prezentate de Andreea Esca.

Tensiuni există şi în sânul echipelor, nu doar între adversari. Otilia Bilionera începe să plângă la Survivor după ce Cătălin Zmărăndescu îi spune pe un ton agresiv să se implice mai tare.

Scandal uriaş între Faimoşi

“Trage de tine! Trage de tine, ți-am zis”, moment în care cântăreaţa nu se mai poate abţine şi începe să plângă: “Dar nu țipa, că nu-mi place să țipi!”, spune Otilia.

Chiar înainte de acest episod, Cătălin Zmărăndescu s-a certat cu o altă coechipieră, Roxana Ciuhulescu. Acesta i-a reproşat mai multe lucruri colegei sale, printre care acela că ar fi făţarnică şi îmbârligătoare:

”Ești îmbârligătoare, este foarte urât din partea ta. Asta e Roxana și așa a fost toată viața ei. Aș mai spune eu niște lucruri din trecut, dar te las în pace. Nu are rost. Prefer să dau din gură ca să nu dau din mâini”.

Citeşte şi:

Ramona Crăciunescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2022
Ștefania Ștefan: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2022

Şi CRBL a avut ceva de spus la adresa ei: ”Tu ești pârâcea grupului. Cred că era mai bine să ții pentru tine deocamdată, pentru că nu cred că i-a făcut rău (n.r. lui TJ Miles) și sunt pe zero”, moment în care Roxana a simţit nevoia să le răspundă: Nu sunt eu îmbârligătoare, Cătăline, tu ești. E foarte urâtă afirmația ta. Nu am venit aici să mă cert cu nimeni, dar mă deranjează când îl toacă pe unu pe la spate. Asta mi se pare o bârfă, mi se pare degradant, mai ales pentru un bărbat. Nu mi se pare deloc ok, este o chestie pe care eu o urăsc.

Este vorba despre faptul că nu suntem o familie și nu avem cum să fim una. Alții au ales să tacă, eu am ales să nu tac. El are un cui împotriva mea, l-am incomodat și probabil că o să-l incomodez mai departe. E vorba de respect, de bun simț, dacă nu avem aceste lucruri înseamnă că nu suntem oameni”.