Gabriela Dinu Știri 28.02.2023 12:06

Oana Lis: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Oana Lis: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Oana Lis este soţia fostului primar al Capitalei, Viorel Lis. S-a născut pe 19 martie 1979, la Constanţa. Are 42 de ani şi s-a născut într-o familie modestă, părinţii săi fiind Petre şi Maria Ungureanu.

Este un personaj monden controversat, recent anunţa că este pregătită să devină mamă, dar a mai făcut şi în trecut astfel de anunţuri, fără să se concretizeze. A trăit în Constanţa până când s-a gândit să-şi ia viaţa în piept şi să vină în Bucureşti, unde să se angajeze şi să scape de traiul rău pe care îl avea.

Oana Lis CV şi biografie

Au ajutat-o şi studiile pe care le avea, iar CV-ul stufos o recomanda pentru un job chiar la Primăria Bucureştiului. Oana Lis este absolventă a Facultăţii Hyperion şi Universitatea din Bucureşti.

Mărturisea după ce devenea celebră că tatăl său o abuza şi nici după ce părintele i s-a stins nu l-ar fi iertat. S-a angajat la Primăria Capitalei pe vremea când actualul său soţ era primar şi căsătorit, dar cine era soţia lui să se opună unei relaţii extraconjugale?! După câteva luni de trăit în adulter, Viorel Lis îşi părăsea soţia, pe Tudora Lis, şi devenea oficial iubitul Oanei.

În 2011, cei doi organizau la Bucureşti o nuntă spectaculoasă, la care era invitată toată spuma Capitalei. Nici diferenţa de vârstă dintre ei nu a contat. Căci Viorel Lis este mai mare decât ea cu 35 de ani! În prezent, fostul edil are 77 de ani iar Oana 42.

Date Biografice Oana Lis: înălțime, greutate

Nume complet: Lis Oana
Data naşterii: 19 martie 1979
Locul naşterii: Constanţa
Parteneră: Viorel Lis
Greutate: 70 kg
Înălţime: 1.72

Oana Lis a încercat să intre în lumea afacerilor, însă firma pe care o avea alături de Viorel Lis nu a rezistat vremurilor vitrege.

În 2013, la doar doi ani după nuntă, Viorel Lis se îmbolnăvea şi toată lumea se aştepta ca cei doi să divorţeze. Deşi au existat numeroase astfel de zvonuri, Oana a rămas şi acum, după 18 ani, alături de bărbatul pe care l-a cunoscut pe când era doar o tinerică, venită la Bucureşti să îşi caute serviciu.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Luis Lazarus
Oana Cuzino
Alex Dima
Daniel Buzdugan
Irina Rimes
Viorel Lis