Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:52

Mohammad Murad: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Mohammad Murad: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Mohammad Murad este unul dintre leii care fac parte din show-ul Pro TV-ului „Imperiul Leilor”. Afaceristul este extrem de cunoscut în România, unde a venit înainte de Revoluţie pentru studii şi unde a rămas pentru afaceri. Care au prosperat şi l-au făcut omul de azi, prorietarul unui lanţ de hoteluri, de restaurante şi multe altele.

Mohammad Murad s-a născut în 1967, în Liban, într-o familie simplă, cu trei fraţi. În 1982 a venit în România pentru a studia medicina şi s-a specializat ca medic neurolog. Aceasta este şi meseria sa de bază, de fapt. Toţi cei trei fraţi libanezi , Mohammad, Hassan și Ahmed Murad, au intrat în lumea afacerilor de la noi.

Ce afaceri are, de fapt, Mohammad Murad, şi ce scrie în CV-ul său

Printre afacerile lor de succes din România se numără următoarele companii: Glina, care produce conserve de carne, Valahia 2002, producătoare de conserve din legume şi fructe ori semipreparate, Sima Prod, ce se ocupă de fabricarea condimentelor, Roman Investments, tot pe baza prelucrării conservelor şi legumelor, Mady Food, celebra fabrică de pateu la conservă, lanţul de restaurante Spring Time. Aceştia nu activează doar în domeniul alimentar.

Mohammad Murad, fratele mijlociu, este cel care controlează firma de construcţii Triumf Construct, un adevărat colos, ce deţine lanţul de hoteluri Phoenicia din Bucureşti, precum şi următoarele hoteluri de pe malul mării: Amfiteatru, Panoramic, Belvedere (Neptun-Olimp), Majestic (Mamaia, Olimp şi Jupiter), Hotel Perla Mamaia şi Forum Costineşti. Murad are şi celebrul restaurant de fiţe, Mandaloun. Tot el este şi personajul care a adus conceptul de şaorma în România.

Date Biografice Dorian Popa: înălțime, greutate

Nume complet: Mohammad Murad
Data naşterii: 1967
Locul naşterii: Liban
Parteneră: Claudia „Babs” Iosif
Greutate: 70 kg
Înălţime: 1,70 m

Dacă la capitolul afaceri a fost tot timpul transparent, asta pentru a avea şi o publicitate bună, viaţa personală şi-a ascuns-o tot timpul foarte bine de ochii presei. Mohammad Murad nu şi-a arătat niciodată soţia şi nu se ştiu foarte multe lucruri despre ea.

Mohammad Murad este unul dintre leii de temut de la Pro TV, dar şi un personaj gata tot timpul să prindă diverse oportunităţi. Emisiunea Imperiul Leilor, din componenţa căreia face parte de doi ani, se va difuza în fiecare miercuri, de la ora 20:30, pe Pro TV.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:
Pavel Bartoș
Cătălin Măruţă
Andra Măruţă
Andi Moisescu