Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:53

Pavel Bartoș: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Pavel Bartoș: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Pavel Bartoş este unul dintre prezentatorii emisiunii Românii au Talent, de la Pro TV, alături de cântăreţul Smiley. Începând cu sezonul 10 al show-ului, cei doi au dreptul să apese butonul „Golden Buzz” şi să îşi trimită favoriţii direct în semifinala concursului, fără să mai fie nevoiţi să treacă prin probleme preliminare.

Pavel Bartoş s-a născut pe 20 ianuarie 1975, la Miercurea Ciuc şi este un actor celebru din România, ce activează la Teatrul Odeon, nu doar om de televiziune. A mai prezentat şi Vocea României, la acelaşi post.

Ce scrie în CV-ul lui Pavel Bartoş?

A absolvit cursurile Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, specializat la Facultatea de Teatru. Pavel este căsătorit cu Anca Bartoş şi au împreună trei fetiţe, pe nume Eva, Rita şi Sofia. Pe lângă apariţiile constante la Vocea României şi Românii au Talent, Pavel Bartoş a participat şi la celebrul show produs de Pro TV, Dansez pentru Tine. Alături de Luciana Muntean au terminat competiţia visurilor pe locul al treilea.

A jucat în numeroase producţii cinematografice, dintre care menţionăm: Berzele, The Lego Movie, Păsări libere, Universitatea monştrilor, Tarzan, Happy Feet Two, Las fierbinţi, Moştenirea, State şi Flacăra, Prinţesa şi Broscoiul, Aniela, Ho ho ho, Îngeraşii, Războiul sexelor, Iubire ca în filme, Păcatele Evei, Numai iubirea, Amen. În 199 a obţinut şi marele premiu din Gala Tânărului Actor din România.

Date Biografice Pavel Bartoş: înălțime, greutate

Nume complet: Pavel Bartoş
Data naşterii: 20 ianuarie 1975
Locul naşterii: Miercurea Ciuc
Parteneră: Anca Bartoş
Greutate: 70 kg
Înălţime: 1,71 m

Ca restul colegilor din Pro TV, Pavel Bartoş şi-a înfiinţat o firmă prin intermediul căreia îşi semnează contractele. Vorbim de Hummor Production SRL, care are anual profituri bunicele, undeva la 60.000-70.000 de euro.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:
Andra Măruță
Alexandra Dinu
Cătălin Măruță
Andi Moisescu

A vrut să-i boteze copilul lui Smiley, dar a fost refuzat

După ce Gina Pistol, iubita lui Andrei Maria, a rămas însărcinată, toţi se aşteptau ca naşul copilului să fie nimeni altul decât Pavel Bartoş. Doar că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, aşa că Smiley s-a gândit la un alt personaj celebru, mult mai puternic şi mai influent decât colegul Bartoş. Fetiţa lui cu Gina va fi botezată de Adrian Sârbu, fostul patron de la Pro TV.