Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:53

Cătălin Măruță: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Cătălin Măruță: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Cătălin Măruţă este un celebru om de televiziune din România, care este căsătorit cu artista Andra. Prezintă emisiunea „La Măruţă” de la Pro TV şi are doi copii pe nume Eva şi David.

Familia lui Măruţă a avut o grea încercare la începutul anului 2021, după ce au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus toţi cei patru membri. Cătălin Măruţă s-a născut pe data de 27 ianuarie 1977, la Târgu Jiu şi este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu.

Ce scrie în CV-ul lui Cătălin Măruţă

Primul său job a fost la radio, apoi a ajuns în televiziune, la TV Super Nova. S-a făcut remarcat la Trupa DP 2, care s-a transformat ulterior în Tonomatul de pe 2. A prezentat şi show-ul Eurovision în 2006 şi a făcut parte din Caravana TVR 50 în evenimente ce au avut loc la Timişoara, Craiova, Iaşi şi Cluj.

Timp de trei luni a colaborat şi cu Realitatea TV, acolo unde a avut emisiunea Trezeşte-te la realitate cu Măruţă. Pe data de 22 septembrie 2007 a ajuns în PRO TV, unde a prezentat emisiunea Happy Hour, care a fost rebrand-uită în 2013 în „La Măruţă”, aşa cum se numeşte şi azi. Pentru rolul său esenţial în grila Pro TV, Cătălin Măruţă încasează lunar suma de 15.000 de euro. Pe 23 august 2008 s-a căsătorit cu iubita artistă Andra şi au împreună doi copii frumoşi, pasionaţi de internet şi tehnologie.

Date Biografice Cătălin Măruţă: înălțime, greutate

Nume complet: Cătălin Constantin Măruță
Data naşterii: 27 ianuarie 1977
Locul naşterii: Târgu Jiu
Parteneră: Andra Măruţă
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,80 m

Cătălin Măruţă este una dintre apariţiile zilnice din piaţa media românească şi unul dintre bărbaţii apreciaţi pentru stilul său jovial. Are 41 de ani şi se păstrează în formă, fără prea mare efort. Împreună cu soţia sa, Andra, Cătălin Măruţă deţine nu mai puţin de 7 firme care activează şi în prezent, care au cifre uriaşe de profit. Una dintre ele este chiar firma prim care îşi încasează salariul din Pro TV, se numeşte Studio 78 SRL şi a avut anul precedent un profit de peste 200.000 lei.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:
Alexandra Dinu
Monica Dascălu
Oana Andoni
Dorian Popa
Mihai Dedu