Gabriela Dinu Știri 03.12.2022 11:34

Cine sunt oamenii din juriul Imperiul Leilor 2021

Cine sunt oamenii din juriul Imperiul Leilor 2021

Imperiul Leilor debutează cu un nou sezon la Pro TV de miercuri, 10 februarie, şi va fi difuzat săptămânal, începând cu ora 20:30. Cei cinci lei sunt gata de start şi au poveşti impresionante şi de succes.

Dan Şucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu şi Dragoş Petrescu sunt cei cinci membrii au juriului, potenţialii aliaţi de succes ai concurenţilor emisiunii de la Pro TV.

Cine sunt, de fapt, cei cinci „lei”, juraţii de la Imperiul Leilor 2021

Dan Şucu a pornit de la zero imperiul de mobilă care este acum Mobexpert. A ajuns în prezent să deţină 26 de magazine de mobilă în toată ţara, precum şi în afară, precum şi 8 fabrici în care lucrează 2.300 de angajaţi. Cifra de afaceri a lui Dan Şucu se ridică la peste 200 de milioane de euro.

Cristina Bâtlan este de profesie avocat şi a intrat în această lume furtunoasă a afacerilor pe când avea doar 19 ani şi s-a implicat într-un business de textile. Ulterior a înfiinţat alături de soţul său compania Musette, care produce încălţăminte în ţară şi în afară. Echipa sa numărăr 500 de membri, deţine două fabrici şi 28 de magazine naţionale şi internaţionale, iar cifra sa de afaceri este de 16 milioane de euro.

Mohammad Murad nu este la prima experienţă la Imperiul Leilor. A ajuns în România după Revoluţie, la studii, şi aici a rămas. Deţine Phoenicia Group şi 15 hoteluri în toata ţara, restaurantele Springtime, o firmă de imobiliare şi fabrica Mandy, de conserve.

Bogdan Micu este cel mai tânăr investitor de la Imperiul Leilor, care are afaceri cu energie verde în Statele Unite ale Americii, Canada, Chile şi în mai multe ţări din Europa. Afacerile sale sunt din cele mai diverse, ajungând să obţină profit, pe lângă firma de energie verde, şi din banking, comerţ, construcţii, săli de sport şi IT. Dragoş Petrescu a intrat în lumea afacerilor după Revoluţie, în 1990, şi conduce grupul City Grill, ce reprezintă cea mai mare reţea de restaurante din toată România.

Imperiul Leilor se va difuza în fiecare miercuri, pe Pro TV, de la ora 20:30. Emisiunea poate fi văzută şi în format LIVE online pe platforma Pro TV Plus.