Gabriela Dinu Știri 04.02.2023 10:43

Andra Măruță: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Andra Măruță: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Andra, pe numele său real Alexandra Irina, s-a născut pe 23 august 1986, la Câmpia Turzii, într-o familie numeroasă. Este cea mai mică dintre cei patru fraţi, Diana, Aura şi Săndel, iar cel din urmă este şi el cântăreţ de muzică populară şi chiar a urcat pe scenă de multe ori alături de sora sa celebră.

Şi tatăl Andrei este angrenat în lumea showbiz-ului, căci este cel care o manageriază încă de la începutul carierei sale. S-a lansat în muzică la vârsta de 14 ani şi şi-a petrecut adolescenţa în turnee şi spectacole. Din 2006 s-a cuplat cu omul de televiziune Cătălin Măruţă, iar din 2008 s-au şi căsătorit. Au împreună doi copii, pe nume David-Alexandru şi Eva Maria Ioana iar recent au trecut printr-o uriaşă încercare, după ce s-au infectat toţi patru cu noul coronavirus.

Ce scrie în CV-ul Andrei Măruţă?

A făcut furori cu muzica sa şi este şi om de televiziune din 2011, când a ajuns în juriul emisiunii Românii au Talent, care se difuzează şi azi, 10 ani mai târziu, la Pro TV. Din 2016 a mai fost implicată într-un alt proiect în cadrul Pro TV-ului, The Voice Kids, şi a ajutat o mulţime de copii în startul lor de carieră. Recent, Andra Măruță și Cătălin Măruță s-au infectat cu Coronavirus și au intrat în izolare. Ambii prezintă simptombe, iar Andra s-a pricopsit și cu niște dureri musculare.

Prima imagine cu Andra după ce s-a infectat cu COVID-19

Date Biografice Andra Măruţă: înălțime, greutate

Nume complet: Alexandra Irina Măruţă
Data naşterii: 23 august 1986
Locul naşterii: Câmpia Turzii
Parteneră: Cătălin Măruţă
Greutate: 65 kg
Înălţime: 1,64 m

La o înălţime de 1,64 m, Andra Măruţă a reuşit să acumuleze mai multe kilograme în plus, încât mulţi s-au întrebat dacă nu cumva este din nou gravidă. După ce a născut-o pe micuţa Eva, Andrei i-a fost greu să mai ajungă la silueta de dinainte de a doua sarcină.

Andra este absolventă a Facultăţii de Pedagogie Muzicală de la Spiru Haret şi are afaceri sute de mii de euro. Cătălin Măruţă, Andra şi Mihai Lixandru, tatăl artistei, se ocupă împreună de mai multe firme de succes, în total şapte companii care aduc câştiguri uriaşe. Andra Business Media SRL are ca scop interpretarea artistică şi organizarea de evenimente şi avea în urmă cu câţiva ani o cifră de afaceri de 189.546 lei. Studio 78 SRL este o altă firmă a familiei, care a adus doar într-un an un profit în valoare de 200.000 de lei. Nici salariul Andrei de la Pro TV nu este de neglijat, căci artista primeşte lunar suma de 10.000 de euro pentru rolul de jurat la Românii au Talent.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:
Ramona Olaru
Andreea Berecleanu
Ștefan Bănică jr
Cătălin Scărlătescu
George Buhnici