Gabriela Dinu Știri 04.02.2023 01:23

Andi Moisescu: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Andi Moisescu: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Andi Moisescu este unul dintre juraţii emisiunii Românii au Talent, de la Pro TV. Este căsătorit cu Olivia Steer, fostă jurnalistă Pro TV, în prezent o activistă caustică, devenită extrem de controversată, după disputele cu medicii privind eficacitatea vaccinurilor sau existenţa coronavirusului. Au împreună doi copii, Luca şi David.

Andi Moisescu este născut pe data de 26 octombrie 1972, în Bucureşti, într-o familie simplă. Tatăl său a fost regizor de film şi mai are un frate mai mic, al cărui nume este Tudor. Andi este realizator de TV, a avut ani de zile emisiunea Apropo TV de la Pro TV şi un celebru jurnalist şi om de divertisment. Dar puţini sunt cei care ştiu că pregătirea sa academică este cu totul alta şi foarte diferită de domeniul în care activează în prezent.

Ce scrie în CV-ul lui Andi Moisescu şi unde a mai lucrat înainte de Pro TV?

A finalizat cursurile Facultăţii de Matematică şi Informatică în cadrul Universităţii Bucureşti şi a surprins pe toată lumea atunci când a ales să lucreze în radio, pe când toţi se aşteptau să devină profesor de Matematică. A apărut la Radio Costineşti pentru prima dată, apoi la Fun Radio şi a cunoscut celebritatea la Pro FM. În 1996, şefii postului l-au numit director de programe şi chiar în acelaşi an a fost introdus şi în lumea televiziunii.

A fost realizatorul mai multor emisiuni, precum Marcă înregistrată (în perioada 2000 – 2004), Apropo TV (din 2005), Pe bune?! (2017 – 2019), iar din 2011 face parte din juriul emisiunii Românii au Talent, show-ul emblematic al Pro TV-ului. Conform surselor din trust, acesta ar încasa nici mai mult, nici mai puţin de 100.000 de euro pe an de la postul din Pache Protopopescu.

Date Biografice Andi Moisescu: înălțime, greutate

Nume complet: Moisescu Andi
Data naşterii: 26 octombrie 1972
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Olivia Steer
Greutate: 78 kg
Înălţime: 1,82 m

Afacerile nu par punctul forte al lui Andi Moiescu, însă firma sa i-a adus în conturi suma de 1.000.000 de euro în doar câţiva ani. Firma sa, Art Communication SRL i-a adus în doar câţiva ani suma de 1.750.000 de lei, adică 400.000 de euro, la care se adaugă veniturile din prima firmă înfiinţată de Moisescu, Red Spike Film SRL. Firmele sale îşi desfăşoară activitatea în industria televiziunii.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:
Gianina Corondan
Mihai Voropchievici
Mihai Bendeac
Alexandra Dinu
Dorian Popa