Gabriela Dinu Știri 17.09.2021 18:16

Mara Oprea: CV, Biografie, Afaceri, Avere, Familie, Inălțime, Greutate

Mara Oprea: CV, Biografie, Afaceri, Avere, Familie, Inălțime, Greutate

Mara Oprea este o actriţă din România, din noua generaţie, care o interpretează pe Adela în serialul cu acelaşi nume. Este rolul său de debut şi este studentă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică Ion Luca Caragiale din Bucureşti.

Este absolventă a liceului Gheorghe Lazăr, unul dintre cele mai prestigioase din Bucureşti şi din ţară. Numele său complet este Maria Doriana Popa, s-a născut pe 23 august 2000 şi are 21 de ani.

Ce scrie în CV-ul Marei Oprea, actriţa din Adela?

Chiar dacă este la începutul carierei, Mara nu este deloc străină de premii, fiind câştigătoarea premiului pentru rolul principal avut în rolul lui Colombe, a festivalul AmFiTeatru.

Pasiunile sale sunt cititul, călătoriile şi caută în permanenţă locuri care să îi dea inspiraţie pentru tot ceea ce face, după cum chiar ea povestea recent:

”Îmi place să călătoresc în locuri care să mă inspire și să îmi ofere noi experiențe. Cred că vacanțele sunt cel mai frumos cadou pe care ni-l putem oferi. Îmi place să investesc în mine în moduri diverse, citind cărți prin care să îmi îmbunătățesc viața pe cât mai multe planuri. De exemplu, unul dintre citatele după care am început să mă orientez de ceva vreme spune că:

Date Biografice Mara Oprea: înălțime, greutate

Nume complet: Maria Doriana Popa
Data naşterii: 23 august 2000
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: singură
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,70 m

“Modul în care își trăiesc oamenii viața este rezultatul poveștii în care ei cred despre ei înșiși” (Les Brown) și că viața e așa cum ne-o construim noi, că avem puterea de a face alegeri care ne influențează viața în mod direct.”

Mara este un artist complet, căci pe lângă actorie, este şi o fină dansatoare şi o bună cântăreaţă la pian, la care a învăţat să cânte pe când avea doar 8 anişori.

A trecut printr-o cumpănă chiar la filmările serialului Adela, după ce a căzut pe platou şi şi-a rupt piciorul. A fost o adevărată desfăşurare de forţe apoi, după ce scenariştii au trebuie să aducă modificări pentru ca Mara să poată filma şi cu piciorul rupt. Pentru rolul pe care îl îndeplineşte, Mara este plătită de Antena 1 la nivelul întregului proiect şi, conform surselor din Intact, aceasta ar fi primit suma de 5000 de euro.

Serialul Adela, în care Mara Oprea este protagonistă, se difuzează joi, de la ora 20:30, pe Antena 1.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Andreea Bostănică
Alex Bodi
Vlăduţa Lupău
Dragoş Bucur
Cristina Cioran