Gabriela Dinu Știri 01.06.2023 10:01

Cristina Cioran: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Cristina Cioran: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Cristina Cioran este un cunoscut personaj de televiziune din România. S-a făcut remarcată după ce a prezentat un matinal alături de Dan Capatos la Antena 1.

În prezent, era colaboartoare la Vorbeşte lumea, acolo unde avea o rubrică simplă. Comenta apariţiile din online ale vedetelor, dar în acest moment este în concediu de creştere copil. Nu este implicată în lumea afacerilor şi îşi câştigă traiul din imagine şi apariţii TV.

Ce scrie în CV-ul Cristinei Cioran?

Viaţa Cristinei Cioran nu a fost deloc uşoară sau simplă. Când se gândea că nu o mai poate surprinde nimic, rămânea însărcinată la vârsta de 44 de ani.

Nu a scăpat de probleme nici în sarcină, însă a reuşit să se rezolve pe toate. A născut-o în luna iulie pe micuţa Ema, care a venit pe lume cu mult tip înainte de termen şi a avut nevoie de îngrijire de specialitate la incubator.

Dar să aflăm cine este Cristina Cioran, de fapt. Ei bine, s-a născut pe 24 iulie 1977 la Constanţa, cântăreşte 63 de kg şi măsoară 1,75 m. Este absolventă a Liceului Traian din Constanţa şi a Facultăţii de Actorie din cadrul Universităţii Hyperion, din Bucureşti. Primele joburi pe care le-a avut nu au fost în televiziune.

Date Biografice Cristina Cioran: înălțime, greutate

Nume complet: Cristina Cioran
Data naşterii: 24 iulie 1977
Locul naşterii: Constanţa, România
Partener: Alexandru Dobrescu
Greutate: 63 kg
Înălţime: 1,75 m

Din contră, a avut o carieră în teatru şi film, până să ajungă să fie cooptată în diverse proiecte de televiziune. A avut o relaţie cu Radu Drăgănescu, dar după şase ani s-au despărţit, când toată lumea se aştepta ca cei doi să se căsătorească.

Cristina Cioran a jucat în filmele „Furia” (regia Radu Muntean), „Uncrowned heart”, „Sliding dice” (regia John Riley, John Ketchum), „Margo” (regia lui Ioan Carmazan), „Numai iubirea” (serial) – rolul Laurei şi alte filme de scurt metraj, precum şi în piesele de teatru musicalul „AN DIE MUSIK”, co-producţie Anglia – România, regia Pip Simmons şi a avut chiar participări la festivalurile de teatru de la Avignon, Berlin, Amsterdam şi Rotterdam.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Andreea Bostănică
Alex Bodi
Vlăduţa Lupău
Dragoş Bucur
Dana Nălbaru