Gabriela Dinu Știri 01.05.2023 14:32

Vlăduța Lupău: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate, Tarife

Vlăduța Lupău: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate, Tarife

Vlăduţa Lupău este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică de petrecere de la noi din ţară. S-a născut pe 8 martie 1991 la Şimleu Silvaniei, în judeţul Sălaj şi numele său real este Vlăduţa Mărioara Rus Lupău.

Prima dată când a urcat pe o scenă a fost la vârsta de doar 4 anişori, în 1995, când a participat la Tezaur Folcroric.

Cât te costă dacă vrei să o chemi pe Vlăduţa Lupău la nuntă?

A studiat la şcoala generală din sat, apoi s-a înscris la Liceul Economic din cadrul Colegiului Național “Simion Bărnuțiu”. S-a specializat în agircultură apoi, finalizând Universitatea De Științe Agricole Și Medicină Veterinară Cluj-Napoca în cadrul Facultății De Medicină Veterinară. Şi asta nu e tot, Vlăduţa are şi un doctorat în medicină veterinară.

Vlăduţa s-a născut într-o familie de oameni simpli din Transilvania şi a fost educată cum nu se putea mai bine. Mama sa, Mărioara, tocmai a împlinit 60 de ani şi este unul dintre cei mai mari fani ai Vlăduţei.

Are o mulţime de premii cucerite de-a lungul timpului din muzică. Pentru o reprezentaţie de 45 de minute, Vlăduţa Lupău cere 5.000 de euro, iar preţurile vor varia în funcţie de durata şi tipul evenimentului la care este invitată să participe.

Date Biografice Vlăduţa Lupău: înălțime, greutate

Nume complet: Vlăduţa Mărioara Rus Lupău
Data naşterii: 8 martie 1991
Locul naşterii: Şimleu Silvaniei, în judeţul Sălaj
Partener: Adrian Rus
Înălţime: 1,70 m
Greutate: 51 kg

Vlăduţa excelează şi în plan personal, nu doar profesional. Din 2020, ea este căsătorită cu Adrian Rus, un fost jucător de fotbal. A jucat inclusiv la CFR Cluj, campioana României, pe postul de portar.

În trecut, Vlăduţa Lupău a fost implicată într-un scandal uriaş, după ce s-a zvonit că ar fi avut o relaţie cu saxofonistul de pe atunci din trupa sa, Armin Nicoară. Cu atât mai grav a fost cu cât Vlăduţa era implicată într-o relaţie serioasă şi pentru a întrerupe orice speculaţie, colaborarea lor s-a încheiat.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Alexandra Ungureanu
Jador
Andreea Esca
Alexandra Stan
Oreste Teodorescu