Gabriela Dinu Știri 01.06.2023 10:01

Andreea Bostanica: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Andreea Bostanica: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Cei din generaţia tânără o ştiu cu siguranţă, căci este supra-numită „Regina Tik-Tok-ului”. Pentru ceilalţi, Andreea Bostănică este încă o necunoscută.

Andreea Bostănică s-a născut pe 2 octombrie 2004 la Chişinău, în Moldova şi are 17 ani. Este cântăreaţă, vloggeriţă şi are un canal de YouTube cu peste 550.000 de urmăritori.

Cine este, de fapt, Andreea Bostănică?

Este urmărită în principal de copii curioşi de clipurile în care Bostănică încearcă diverse lucruri. Cel mai urmărit dintre toate este „Încerc dulciuri din Spania”.

Toată cariera Andreei Bostănică a început în 2017, atunci când a început să creeze conţinut de YouTube. De atunci şi până în prezent, a strâns 650.000 de fani pe Instagram şi pe Tik Tok depăşeşte suma de 3 milioane de urmăritori.

Cele mai urmărite piese ale sale de-a lungul timpului au fost Dă Play (are 5 milioane de vizualizări), BFF (peste 3 milioane), Swipe Up are peste 3 milioane şi Uit de noi cu peste 1,5 milioane.

Date Biografice Andreea Bostănică: înălțime, greutate

Nume complet: Andreea Bostănică
Data naşterii: 2 octombrie 2004
Locul naşterii: Chişinău, Republica Moldova
Partener: singură
Greutate: 45 kg
Înălţime: 1,58 m

Are doar 17 ani şi totuşi primeşte mesaje de ură în online, aşa că a decis să facă o piesă şi pentru aceşti oameni care „dau cu hate”, nu doar pentru fani. Recent, Andreea povestea despre această piesă:

„În urmă mai multor comentarii de hate pe care le-am primit pe TikTok am decis împreună cu echipa mea să facem o piesă pe care să le-o dedicăm atât fanilor, cât și haterilor, dar care să aibă un mesaj serios transmis într-o formă fresh, puțin mai funny, pe caterincă exact pe vibeul care mă caracterizează, cum mi-am obișnuit și publicul urmăritor, fiindcă de problema asta cu bullyingul din online se lovește orice adolescent sau persoană publică prezența pe social media”, a spus Andreea Bostănică, citată de Libertatea.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Luis Lazarus
Oana Cuzino
Alex Dima
Daniel Buzdugan
Mihai Morar