Gabriela Dinu Știri 23.01.2022 20:17

Liviu Mihalca: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2022

Liviu Mihalca: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri - Concurent Survivor România 2022

Concurenţii noului sezon Survivor România au plecat deja în Republica Dominicană. Dacă pe Faimoşi îi ştie deja toată lumea, ei bine fanii aşteaptă cu nerăbdare să-i cunoască şi pe cei 12 Războinici.

Unul dintre aceştia este Liviu Mihalca, un băiat ambiţios şi puternic, dornic de succes şi foarte combativ. A învăţat asta din viaţa de zi cu zi, căci meseria lui de bază este de dansator profesionist. Aşadar, ştie ce înseamnă adrenalina unui concurs şi faptul că pentru a câştiga trebuie să dai totul şi încă puţin.

Cine este şi cu ce se ocupă Liviu Mihalca de la Survivor România?

Traseele care îl aşteaptă în Republica Dominicană nu-l sperie, îl ambiţionează mai tare. Mai ales că marele supravieţuitor, câştigătorul acestui concurs, va pleca acasă mai bogat cu 100.000 de euro, o sumă fabuloasă.

Liviu are 22 de ani şi chiar dacă este la vârsta la care mulţi caută aventuri, el are o relaţie serioasă de mai mult timp. Cea cu care îşi împarte zilele este o frumoasă tânără pe nume Ralica, pe care o iubeşte încă din 2017.

Pasiunea sa pentru dans reiese şi din postările sale de pe conturile de socializare, acolo unde postează o mulţime de imagini şi filmuleţe de la antrenamente sau de la concursuri şi spectacole. Din dans nu câştigă o avere, dar la vârsta lui îşi poate asigura un trai decent.

Date Biografice Liviu Mihalca: înălțime, greutate

Nume complet: Liviu Mihalca
Data naşterii: 1999
Locul naşterii: Bucureşti, România
Parteneră: Raluca
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,75 m

Echipa Războinicilor este formată din Elena Matei, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Echipa Faimoșilor este compusă din: Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: