Gabriela Dinu Știri 15.02.2022 16:13

Elena Matei: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2022

Elena Matei: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri - Concurent Survivor România 2022

Elena Matei face parte din distribuţia show-ului Survivor România, după ce a fost cooptată de cei de la Pro TV în echipa Războinicilor.

Tânăra nu este tocmai necunoscută telespectatorilor, având în vedere că a mai participat la o altă emisiune de tip concurs de la TV, Chefi la cuţite. Spune că este pregătită să înfrunte probele din Republica Dominicană şi experienţa ei de viaţă chiar o recomandă pentru asta.

Ce meserie are, de fapt, Elena Matei de la Survivor România?

Căci de-a lungul timpului, Elena Matei a trecut prin clipe cumplite şi povestea sa de viaţă este cea a unui învingător, care şi-a depăşit toate obstacolele pentru a ajunge aici.

Pe vremea când a participat la Chefi la cuţite, avea doar 22 de ani şi o ambiţie de fier. A făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea şi chiar dacă nu a reuşit să pună mâna pe marele premiu, a făcut o figură frumoasă.

Ajunsă la 23 de ani, Elena este pregătită să dea piept probelor intense care o aşteaptă în Dominicană.

Date Biografice Elena Matei: înălțime, greutate

Nume complet: Elena Matei
Data naşterii: 1998
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener: singură
Greutate: 40 kg
Înălţime: 1,55 m

Pe când era doar un copil, a trecut prin clipe de neimaginat. Avea doar 15 ani şi tatăl său se stingea sub ochii săi, după un accident cumplit de motocicletă. Mama sa lucra în Austria şi nici după moartea soţului ei nu a decis să revină în ţară, aşa că Elena a făcut ce a ştiut mai bine, s-a crescut singură şi a devenit tânăra puternică din prezent.

Nu are un iubit sau nu doreşte să îşi pună viaţa personală pe tapet. Cert este că e de meserie bucătăreasă şi din asta îşi câştiga veniturile până să ajungă la Survivor România.

Alături de Elena Matei, din echipa Războinicilor mai fac parte şi Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: