Gabriela Dinu Știri 08.12.2021 21:06

Salman Khan: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere, filme

Salman Khan: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere, filme

Salman Khan este un cunoscut actor de filme indiene şi iubitul româncei Iulia Vântur, fostă prezentatoare la Pro TV. Cei doi locuiesc împreună în India, Vântur s-a apucat de cântat şi are o carieră înfloritoare în muzică.

Cei doi nu vor însă să apară împreună în public şi nu şi-au asumat relaţia aşa cum se aşteptau cu toţii. Salman Khan s-a născut pe 27 decembrie 1965 în Indore, India, şi se ocupă pe lângă filmografie şi cu muzica, sau producerea filmelor şi apariţiile în emisiunile de televiziune.

Cum a debutat, de fapt, Salman Khan în filmele indiene?

Are doi fraţi, pe nume Arbaaz Khan şi Sohail Khan. Salman Khan şi-a făcut debutul în cinematografie în 1988, după ce a jucat în producţia Biwi Ho To Aisi, dar succesul l-a cunoscut un an mai târziu, prin apariţia în lungmetrajul Maine Pyar Kiya, cu care a şi câştigat Premiul Filmfare Best Male.

A început ulterior să fie distribuit în filme de Bollywood, precum Saajan (1991), Hum Aapke Hain Kaun (1994), Biwi No.1 (1999). În 199, acesta cucerea un nou trofeu, obţinând Premiul Filmfare de „Cel Mai Bun Actor” pentru apariția sa în Kuch Kuch Hota Hai (1998).

Nu se ştie clar cât solicită pentru un rol, căci acesta îşi negociază la sânge fiecare contract în parte. Un lucru e sigur, averea lui Salman Khan este estimată la peste 360 milioane de dolari.

Date Biografice Salman Khan: înălțime, greutate

Nume complet: Salman Khan
Data naşterii: 27 decembrie 1965
Locul naşterii: Indore, India
Parteneră: Iulia Vântur
Greutate: 75 kg
Înălţime: 1,74 m

A mai jucat şi în alte filme extrem de apreciate, precum Hum Dil De Chuke Sanam (1999), Tere Naam (2003 ), No Entry (2005) și Partner (2007) şi chiar el spune despre sine că este unul dintre cei mai buni actori de filme indiene. Şi pe bună dreptate, am putea adăuga, căci nu este un altul mai celebru decât el în această industrie şi multe fete de pe toate continentele suspină atunci când îl văd.

Dar el este luat, căci românca Iulia Vântur l-a cucerit iremediabil în urmă cu mai mulţi ani şi cei doi locuiesc împreună în India, chiar dacă refuză să recunoască asta.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Ioana Tufaru
Monica Tatoiu