Gabriela Dinu Știri 08.12.2021 22:16

Carmen de la Sălciua: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie, studii, tarife cântări

Carmen de la Sălciua: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie, studii, tarife cântări

Carmen de la Sălciua este o cunoscută cântăreaţă de muzică de petrecere de la noi din ţară. A fost căsătorită cu un alt cântăreţ, Culiţă Sterp, şi în prezent trăieşte o poveste de dragoste cu un bărbat căsătorit.

Pe numele său real Carmen Maria Racolţa, s-a născut pe 2 octombrie 1988 în Sălciua de Jos, aceasta nu este doar cântăreaţă, ci şi textieră. A devenit celebră din 2017, când şi-a făcut formaţie cu care a activat la evenimentele private de la noi din ţară şi nu numai. Nu este absolventă de facultate, având doar studiile liceale de bază.

Cine este, de fapt, Carmen de la Sălciua?

Fiecare piesă scoasă de Carmen de la Sălciua a ajuns la momentul ei în top trending pe YouTube şi este extrem de apreciată de persoane de toate vârstele. După ce a scos piesa „Dansez prin ploi”, cea mai bună melodie a sa, a fost supranumită „Regina YouTube-ului” şi pe bună dreptate căci a adunat peste 56 de milioane de vizualizări într-un timp extrem de scurt.

A fost căsătorită cu un alt cântăreţ, pe nume Culiţă Sterp, dar relaţia lor s-a încheiat brusc, iar cei doi artişti s-au acuzat reciproc de infidelitate. Carmen spunea la un moment dat că a fost înşelată de cel care i-a fost soţ chiar cu una dintre domnişoarele de onoare de la nunta lor, la doar 3 săptămâni de la nuntă.

În prezent, Culiţă şi-a refăcut viaţa cu o tânără pe nume Daniela Iliescu, aceasta din urmă dăruindu-i şi un băieţel, pe nume Milan.

Date Biografice Carmen de la Sălciua: înălțime, greutate

Nume complet: Carmen Maria Racolţa
Data naşterii: 2 octombrie 1988
Locul naşterii: Sălciua de Jos, România
Parteneră: Marian Corcheş
Greutate: 50 kg
Înălţime: 1,60 m

Pentru un recital la un eveniment privat trebuie să scoţi din buzunar suma de 4.000 de euro pentru o oră alături de Carmen de la Sălciua, iar tariful creşte pe măsură ce timpul se modifică.

În prezent, este implicată într-o altă relaţie tumultoasă, cu Marian Corcheş, un afacerist care încă nu şi-a încheiat socotelile cu fosta soţie. Cei doi aşteaptă divorţul pentru a-şi putea consuma relaţia în linişte.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Monica Tatoiu
Salman Khan