Gabriela Dinu Știri 14.09.2023 11:50

Gabriela Prisăcariu: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu

Gabriela Prisăcariu:  CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu

Gabriela Prisăcariu este un cunoscut fotomodel din România, fostă colaboratoare a lui Cătălin Botezatu, şi soţia lui Dani Oţil de la Antena 1.

Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2021, după ce blondina a rămas însărcinată cu primul băiat al cuplului, Luca Tiago. Despre Gabriela Prisăcariu nu se ştiu foarte multe, ea devenind celebră abia după ce s-a cuplat cu vedeta Antenei 1.

Cine este, de fapt, Gabriela Prisăcariu şi din ce face bani?

Are 28 de ani şi este absolventă a Facultăţii de Drept Titu Maiorescu din Bucureşti. Nu a profesat, însă, nicio zi în domeniu şi a reuşit să îşi câştige banii doar din lumea modei, în care a intrat încă de la o vârstă fragedă.

Are 1.80 m înălţime, trupul sculptat parcă special pentru modeling, cu picioare slabe şi lungi şi o talie ca trasă prin inel. Spre fericirea ei şi a soţului, a reuşit să slăbească foarte repede după naştere, o consecinţă fiind şi faptul că a făcut sport atât înainte să rămână însărcinată, cât şi după.

Date Biografice Gabriela Prisăcariu: înălțime, greutate

Nume complet: Prisăcariu Oţil Gabriela
Data naşterii: 1993
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Dani Oţil
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,80 m

Gabriela Prisăcariu a fost poreclită „Scorpia” în tinereţe, după ce a participat la Supermodels by Cătălin Botezatu şi certurile zilnice cu colegele i-au adus acest nume.

Deşi este o diferenţă de peste 10 ani între ea şi Dani Oţil, Gabriela şi-a găsit liniştea în braţele matinalului de la Antena 1. Nu a deranjat-o niciodată relaţia pe care Oţil a avut-o înainte de ea şi chiar a glumit de fiecare dată când a venit vorba despre mult mai experimentata Mihaela Rădulescu.

Gabriela Prisăcariu face bani din contractele de imagine, în prezent, căci prezentările de modă au fost sistată în această perioadă, imediat de după naştere. Dani Oţil duce „greul”, căci el aduce banii în casă, din salariul pe care îl ia de la Antena 1, plus din propria afacere, acesta având restaurantul „The Grill” din Bucureşti.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Luis Stan
Laura Ştefănuţ
Diana Şoşoacă
Ruxi Roxana
Corina Caciuc
Otniela Sandu