Gabriela Dinu Știri 11.10.2021 21:40

Laura Ștefănuț: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Laura Ștefănuț: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Laura Ştefănuţ este o fostă jurnalistă din România şi iubita lui Vlad Voiculescu. Are 33 de ani şi a lucrat ca ziarist la România Liberă, Casa Jurnalistului, Libertatea şi Decât o Revostă.

În meseria de jurnalistă, Laura a colaborat cu o mulţime de publicaţii internaţionale, cum sunt Reuters ori ARD Studio Sudosteuropa Wien. Ştefănuţ este şi bursieră a celebrului program Balkan Fellowship for Journalistic Excellence 2015, dar şi a Institutului Humans Sciences, din Viena.

Cine este şi cu ce se ocupă Laura Ştefănuţ?

Este co-autoare a unor cărţi pe teme jurnalistice şi a fost implicată în proiecte celebre precum sunt Think Outside the Box, Casa Jurnalistului și publicația Brrlog şi a fost chiar desemnată Jurnalista Anului în cadrul Galei Premiilor The Woman.

După ce s-a implicat într-o relaţie cu Vlad Voiculescu, Laura a făcut un pas în spate şi a renunţat la investigaţiile jurnalistice în favoarea opiniilor şi s-a ocupat de consultanţă în campania iubitului:

„Acum câteva zile am fost semnată în Libertatea ca “fostă jurnalistă”. Motivele țin de viața personală. Cred că atunci când îți asumi niște meserii menite să fie în interes public, ca jurnalismul sau politica, oamenii se așteaptă, pe bună dreptate, la mai multă transparență în ceea ce privește viața personală.

Date Biografice Laura Ştefănuţ

Nume la naștere: Ştefănuţ Laura
Data nașterii: 3 noiembrie 1988
Locul nașterii: Bucureşti
Partener: iubita lui Vlad Voiculescu
Greutate: 55
Înălțime: 1,60 m

Momentan, am hotărât să mă retrag din investigații jurnalistice și să scriu pe secțiunea de Opinii. Fiindcă sunt într-o relație cu candidatul la primărie Vlad Voiculescu”, este mesajul prin care Laura Ştefănuţ îşi făcea cunoscute intenţiile.

Vlad Voiculescu, iubitul Laurei, a fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Florin Cîţu şi în cel al lui Dacian Cioloş.

În legătură cu viaţa personală Laura a fost mereu o fire discretă şi nu a lăsat să se vadă mai mult decât trebuie. Despre ea se ştie că este născută pe 3 noiembrie 1988 şi că este absolventă a Facultăţii de Litere din Bucureşti, specializarea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Andreea Pirui
Dan Mihai Zarug
Patrizia Paglieri
Pavel Stratan
Diana Şoşoacă