Gabriela Dinu Știri 18.06.2023 10:03

Otniela Sandu: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu

Otniela Sandu:  CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu

Otniela Sandu este în prezent una dintre concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities. Până să ajungă în show-ul de la Kanal D, blondina a mai făcut parte din distribuţia unei emisiuni extrem de apreciate de la noi din ţară, de la un post concurent de televiziune.

Vorbim despre participarea la Ferma, emisiune prezentată de Mihaela Rădulescu la Pro TV. Otniela Sandu este la bază jurnalistă şi model, dar a devenit celebră abia odată cu apariţia la întrecerea de pe Pro. Ea a mai participat apoi şi la Supravieţuitorul sau Survivor de la Kanal D, unde nu a stat prea mult, însă.

Cine este şi cu ce se ocupă Otniela Sandu?

Porecla Otnielei este de Shakira, datorită asemănării cu frumoasa cântăreaţă din Columbia. Încă de mică i-a plăcut să cocheteze cu lumea mondenă şi presa, aşa că s-a înscris la Facultatea de Jurnalism. Este de profesie actriţă şi influencer şi este pasionată de machiaj, după cum povestea chiar ea:

„Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri.”

Este foarte discretă cu viaţa personală, dar chiar şi aşa a lăsat „să-i scape” câteva detalii despre cel cu care îşi trăieşte zilele. Se numeşte Radu Constantin şi sunt la început, fiind împreună de câteva luni. Iubitul Otnielei face bani din vlogg-uri pe teme de educaţie.

Date Biografice Otniela Sandu: înălțime, greutate

Nume complet: Otniela Sandu
Data naşterii: 1994
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Radu Constantinescu
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,73 m

Otniela a participat până de curând la Bravo, ai stil! Celebrities, când problemele de sănătate au făcut-o să spună stop: „Trebuie să vă anunț că din acest moment, Otniela nu mai este concurentă în cadrul show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Îi dorim multă, multă sănătate Otnielei, să ne urmărească cu mare drag de acolo, de acasă”, a fost anunţul făcut de Ilinca Vandici în cadrul galei de pe 23 octombrie 2021.

Conform surselor din Kanal D, pentru participarea la emisiune, Otniela Sandu încasa suma de 2.000 de euro săptămânal.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Luis Stan
Laura Ştefănuţ
Diana Şoşoacă
Ruxi Roxana
Corina Caciuc