Gabriela Dinu Vedete 30.08.2022 16:07

Ruxi Roxana: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Ruxi Roxana: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Ruxi este una dintre concurentele Sunt celebru, scoate-mă de aici. Înainte de emisiunea de pe Pro TV, Roxana a concurat și la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities 2, de pe Kanal D, pe care, de altfel a și câștigat-o. Este un celebru influencer şi este cunoscută în Social Media, după ce a făcut parte din proiectul Like One, alături de o prietenă.

Între timp, prietenia dintre cele două s-a dus, Like One a devenit Like Creaţa şi a fost păstrat de aceasta, adică de Cristina Lupu, iar Ruxi a rămas…Ruxi.

Care este numele adevărat al lui Ruxi de Sunt celebru, scoate-mă de aici?

A crescut într-o familie simplă, după cum povestea într-un material online: „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogaţi…gen eram trei fraţi, dar nu primeam trei ciocolate, ci una împărţită la trei”.

Numele său real este Erdei Roxana şi pe lângă influencing mai este şi regizor, scenarist şi actor şi este una dintre cele mai urmărite şi apreciate comediante de la noi din ţară.

După separarea proiectului Like One, aceasta a dorit să se reinventeze. Şi bine a făcut, căci se pare că a avut succes: „Eu sunt artist în sufletul meu, îmi place să creez artă sub orice formă, de la clipuri, scenarii, cărți până la compoziții vestimentare. În plus, îmi place entertainment-ul, prin el mă eliberez și îmi oferă șansa să creez ținute extravagante”, spune Ruxi despre ea acum.

În cadrul emisiunii de la Kanal D, Ruxi a avut parte de mai multe momente controversate. După ce Olga a fost eliminată de producătorii show-ului, în locul său a fost adusă Viviana Sposub, o cunoştinţă mai veche de-a lui Ruxi.

Date Biografice Ruxi Roxana

Nume la naștere: Erdei Roxana
Data nașterii: 1990
Locul nașterii: Satu Mare
Partener: singură
Greutate: 55
Înălțime: 1,70 m

Pe parcursul mai multor ediţii, când cele două s-au „împuns” reciproc, s-a aflat şi ce aveau ele de împărţit, de fapt. Se pare că Viviana, în prezent iubita lui George Burcea, nu ar fi procedat tocmai corect faţă de Ruxi pe vremea când fosta vedetă Pro TV s-a iubit cu Ionuţ Rusu, amic al lui Ruxi.

Aşa au ajuns ele din prietene foarte bune, care făceau parte din acelaşi cerc de oameni, să nu îşi mai vorbească şi chiar să aibă discuţii în contradictoriu la fiecare emisiune, căci Ruxi nu a iertat-o pe Viviana nici acum.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Andreea Pirui
Dan Mihai Zarug
Patrizia Paglieri
Pavel Stratan