Gabriela Dinu Știri 07.01.2022 16:45

Florentin Pandele: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, soție, copii, afaceri, salariu

Florentin Pandele:  CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, soție, copii, afaceri, salariu

Florentin Costel Pandele este un politician din România, primar al oraşului Voluntari din judeţul Ilfov, din 2000.

Este căsătorit cu Gabriela Firea din 2010, fost primar al Capitalei. S-a născut în Petrăchioaia, într-o familie săracă, ce a făcut tot posibilul ca el să poată absolvi Insitutul de Marină Mircea cel Bătrân din Constanţa, precum şi Facultatea de Drept din cadrul Univeristăţii Bioterra, din Bucureşti.

Cine este, de fapt, Florentin Pandele?

Este, totodată absolvent al Colegiului Naţional de Apărare, din 2005. Şi pregătirea sa profesională nu s-a oprit aiic, fiind şi absolvent al masteratului de Securitate şi Apărare Naţionalp din cadrul Universităţii de Apărare Carol I, Facultatea de Comandă şi Stat Major.

A intrat în politică pe 12 ianuarie 1990, când s-a înscris în PNL. În perioada 1997 – 2004 a fost vicepreşedinte al organizaţiei judeţene Ilfov a PNL, iar din aprilie 2004 s-a înscris în PSD. În acelaşi an devenea vicepreşedintele organizaţiei judeţene a Ilfov, PSD, iar în mai 2010 a schimbat din nou tabăra, devenind vicepreşedintele partidului Uniunea Naţională pentru Progresul României.

Este căsătorit cu Gabriela Firea din 2010, o fostă ziaristă şi politiciană de la noi din ţară. Pandele are doi băieţi, pe Bogdan şi Andrei Pandele, dar le este bucuros şi tată celor doi băieţi pe care soţia sa îi are din căsătoria anterioară.

Date Biografice Florentin Pandele: înălțime, greutate

Nume complet: Pandele Florentin Costel
Data naşterii: 3 aprilie 1961
Locul naşterii: Petrăchioaia, Ilfov, România
Parteneră: Gabriela Firea
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,80 m

Pandele are afaceri dintre cele mai diverse, unele dintre ele chiar în sport. Averea lui Pandele este compusă din patru zone forestiere, cinci terenuri intravilane şi unul extravilan, o casă de locuit şi o maşină. Deţine tablouri în valoare de 100.000 de euro, împreună cu soţia sa, Gabriela Firea.

Nu îi place să îşi ţină banii pe numele său, de aceea la ultima declaraţie de avere publicată, avea în bancă doar 4000 de lei.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: