Gabriela Dinu Știri 18.12.2021 09:18

George Simion: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

George Simion: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

George Simion este un politician român, născut pe 21 septembrie 1986 la Focşani, judeţul Vrancea. Este recunoscut pentru vocea sa din spaţiul public, fiind un activist civic şi politician de dreapta.

George Simion militează pentru unirea României cu Republica Moldova şi tot el este fondatorul Platformei Unioniste Acţiunea din 2012 şi a Alianţei pentru Centenar. Acesta este şi autor de carte, fiind cel care a publicat „Blocaţi în labirint”, o poveste despre parcursul Republicii Moldova de când a luat fiinţă şi până în prezent.

Ce scrie în CV-ul lui George Simion, liderul AUR?

Este co-preşedinte al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, alături de Claudiu Târziu. Din AUR a făcut parte şi senatoarea Diana Ivanovici Şoşoacă, dar în urma deselor disensiuni a fost exclusă.

Nu este căsătorit, este absolvent al liceului Gheorghe Lazăr din Bucureşti precum şi a Facultăţii de Administraţie şi Afaceri din cadrul Universităţii Bucureşti. Totodată, acesta este masterand al Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, fiind specializat în „Crimele comunismului”.

George Simion a fost activist de mic iar în 2004 acesta a afişat un mesaj extrem de sugestiv în Timişoara, la 15 ani de la Revoluţia din 1989. Acesta a scris „Eroii nu mor niciodată”, iar doi ani mai târziu pornea în Bucureşti marşul pentru susţinerea elevilor români care studiau în Chişinău în cadrul Liceului Gheorghe Asachi, acolo unde existau uriaşe presiuni din partea autorităţilor.

Date Biografice George Simion: înălțime, greutate

Nume complet: George Simion
Data naşterii: 21 septembrie 1986
Locul naşterii: Focşani, Vrancea, România
Parteneră: necăsătorit
Greutate: 82 kg
Înălţime: 1,87 m

George Simion a fost implicat în numeroase scandaluri şi controverse, majoritatea pe axa România – Republica Moldova.

Numele său complet este de Simion George Nicolae şi, conform declaraţiei de avere, acesta deţine un Ford Fiesta din 2006, nu are terenuri sau clădiri pe numele său. La capitolul datorii stă mai rău, având două credite deschise la BCR şi BRD, datorând 240.000 de lei, respectiv 2980 lei.

Totodată, George Simion apare ca investitor în firma deţinută de Alexandru Tofan, acolo unde a investit suma de 95.000 de lei.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Cătălin Zmărăndescu
TJ Miles