Ioana Filipescu Vedete 17.05.2022 13:28

Edi Barbu: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, venituri

Edi Barbu: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, venituri

Pe Alina Eremia o știe toată lumea, mult mai puțini, însă, pe iubitul ei, Edi Barbu, cel care-i este alături artistei de peste șapte ani. Este pasionat de sport, participând și la mai multe competiții de kickboxing.

Iubitul Alinei Eremia trăiește și prin sport, chiar este atras de cele ușor extreme. Trage de fiare, face box, surfing, canotaj și chiar sare și cu parașuta. ”Musculosul” Alinei este o persoană mai mult decât activă, dar iubita lui nu știe, însă, de care calitate este atrasă mai mult.

„Principala lui calitate… nu mă pot decide între inteligență, faptul că pune pasiune în tot ce face sau mentalitatea lui. Ocupațiile lui preferate sunt sportul, sporturile extreme și cititul”, declara Alina Eremia despre iubitul ei.

Edi Barbu are și un venit bun, asta pentru că ocupă o funcție de conducere în cadrul unei companii multinaționale.

Edi Barbu biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Eduard Barbu
Data nașterii: 25.01.1989
Vârsta: 33 de ani
Înălțime: 1,86
Locul nașterii: București
Parteneră: Alina Eremia

Edi Barbu: afaceri, familie

Edi Barbu nu e străin de lumea showbizului. Avea să apară, în urmă cu doi ani, într-un videoclip chiar al iubitei lui, Alina. Și nu e singura colaborare pe care a făcut-o bărbatul pentru care sportul este marea pasiune.

A mai apărut într-un videoclip, alături de Lora, apoi a realizat și o ședință foto pentru revista Unica, alături de Alina Eremia.

Alina Eremia, despre iubitul ei, Edi Barbu

Alina Eremia este topită după iubitul ei care-i îndeplinește toate doleanțele, ba este și tandru cu ea. Avea să-i declare iubire prin mesajul pe care l-a transmis într-un interviu. „Cel mai mult îl iubesc atunci când suntem noi doi, pentru că se simte cel mai mult în largul lui. Ce apreciez cel mai mult la el este autocontrolul. Are o putere fantastică de a-și impune ceva și de a nu se abate de la acel lucru”, spunea, între altele, Alina Eremia.  povestea Alina Eremia, într-un interviu acordat pentru Unica, în urmă cu doi ani.

Alina avea să facă primul pas în relația care a devenit, an de an, tot mai sudată. Asta pentru că la începuturi, Edi era oarecum intimidat de o relație cu o vedetă precum Alina. Dar a fost ok, după ce artista i-a dat de înțeles că-l ”vrea”.

”A fost la început intimidat de succesul meu. Eu am fost mai insistentă. Pentru el a fost foarte ciudat până am ieşit şi am început să ne cunoaştem. El credea că nimeni nu poate să-mi facă faţă. Până a ajuns să mă cunoască a fost mai rezervat. Cred că este prima relaţie în care simt că el e alesul şi e cumva făcut după chipul şi asemănarea mea. Lucrurile fiind serioase, ne dorim un viitor împreună şi nu vorbesc doar în numele meu. Timpul va decide. M-am descris de la început. Sunt aşa, aşa şi aşa şi a ştiut la ce să se aştepte”, avea să dezvăluie Alina.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: