Gabriela Dinu Știri 22.02.2023 12:52

Lora: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Vorbește Lumea, pe Pro TV

Lora: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Vorbește Lumea, pe Pro TV

Lora este o cântăreaţă celebră de la noi, care cochetează şi cu televiziunea fiind co-prezentatoarea lui Cove de la Vorbeşte lumea, după ce Adela Popescu a rămas din nou însărcinată.

S-a născut pe 23 iulie 1982, la Vaslui şi a devenit cunoscută după ce a făcut parte din trupa Wassabi, înfiinţată de Marius Moga. Lora, pe numele său real Laura Petrescu, are doar studiile liceale, absolvind „Sfânta Maria”, din Galaţi.

Unde a mai lucrat Lora, până să ajungă la Pro TV?

În 2009, aceasta îşi anunţa retragerea din formaţie pentru a se lansa în cariera solo şi a lansat mai multe piese cu Phelipe, Adrian Sînă. A dublat şi un personaj animat, pe Dorothy, din filmul Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy.

Primul job în televiziune a fost la Antena 1, în juriul emisiunii Next Star, apoi a ajuns la Pro TV, la Vorbeşte lumea. Aici, aceasta încasează lunar un salariu de 2.000 de euro.

Lora a fost căsătorită cu Dan Badea, cunoscutul umorist şi co-prezentator de la iUmor. Ceremonia a avut loc fix de ziua lor de naştere, fiind amândoi născuţi pe 23 iulie. La doi ani distanţă de când s-au căsătorit, pe 13 octombrie 2014, au divorţat, fără să dezvăluie motivul separării.

Date Biografice Lora: înălțime, greutate

Nume complet: Laura Petrescu
Data naşterii: 23 iulie 1982
Locul naşterii: Vaslui
Partener: Ionuţ Ghenu
Studii: Liceul „Sfânta Maria”, din Galaţi
Greutate: 57 kg
Înălţime: 1,68 m

Între timp, Lora a dezvăluit că a trecut prin momente halucinante din cauza fostului soţ, care o bătea:  “O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie”,  a povestit artista.

După divorţ, Lora şi-a refăcut viaţa şi s-a cuplat cu Ionuţ Ghenu, fostul iubit al celei mai bune prietene a ei, Doiniţa Oancea. Cei doi au fost „sinistraţi” în Bali, după ce pandemia de coronavirus i-a prins în vacanţă şi s-au închis graniţele înainte ca ei să poată pleca acasă.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Ramona Păun
Magda Pălimariu
Bebe Cotimanis
Cove