Gabriela Dinu Știri 23.01.2023 00:29

Dorian Popa: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Dorian Popa: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Dotian Popa este un celebru artist de la noi, devenit cunoscut după ce a apărut într-un serial pentru adolescenţi de la Pro TV, Pariu cu viaţa. A jucat alături de Alina Eremia, Sore Mihalache, Cristina Ciobănaşu şi alţi tineri artişti din generaţia lui care au rămas în lumina reflectoarelor şi astăzi.

Aşadar, Dorian Popa este un artist complet, actor, cântăreţ şi, de câţiva ani, un vlogger şi influencer de succes. În vara anului 2020 a înnebunit internetul cu pisicina sa luxoasă, de la locuinţa din Domneşti. Se iubeşte cu Claudia Iosif, zisă şi Babs, iar împreună cu aceasta şi-au construit casa viselor, cu jacuzzi, pisicină, terasă fabuloasă şi un interior demn de filmele americane. Dar şi costurile au fost pe măsură, iar Dorian şi Babs au scos din buzunare peste 300.000 de euro.

Ce scrie în CV-ul lui Dorian Popa, ce afaceri are și unde a mai lucrat

Recent, s-a operat la nas, însă nu asta l-a pus pe prima pagină a tabloidelor, ci faptul că înainte cu puţin timp a decis să îşi schimbe numele din buletin. Se numea Popa Dorian Laurenţiu şi s-a gândit să-şi adauge numelui primit de la naşii de botez şi celebrul „hâtz”, zicala sa din vlogguri şi story-uri de pe internet. Aşa că, din ianuarie 2021, numele său este Dorian „Hâtz” Laurenţiu Popa şi se mândreşte cu asta. Are 1,84 m şi 82 de kilograme şi este adorat de femeile din întreaga ţară.

A intrat din 2019 şi în lumea afacerilor, iar de atunci vinde haine online. Conform spuselor sale, buisness-ul îi merge ca pe roate, la fel ca şi cel al Claudiei, care face haine pe comandă pentru tinerele pasionate de fashion. Dorian Popa face parte dintr-o familie obişnuită şi mai are un frate mai mic, pe nume Ciprian Popa, care nu este la fel de celebru cum este el. Părinţii săi sunt divorţaţi, iar acesta este un subiect sensibil pentru Dorian, care ani la rând nu şi-a vorbit cu tatăl său.

Date Biografice Dorian Popa: înălțime, greutate

Nume complet: Popa Dorian Hâtz Laurenţiu
Data naşterii: 7 august 1988
Locul naşterii: Constanţa
Parteneră: Claudia „Babs” Iosif
Greutate: 82 kg
Înălţime: 1,84 m

Dorian Popa s-a născut pe 7 august 1988 la Constanţa. A făcut parte din Lala Band din filmul Pariu cu viaţa, difuzat de Pro TV, iar în 2015 a făcut parte din distribuţia show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici. Din categoria filmelor în care a jucat se mai numără şi O nouă viaţă, Sacrificiul (Antena 1), Un altfel de Crăciun, Marea Aventură Lego 2. Este un artist nonconformist, iar câinele său, celebrul Chelutzu, a fost vedeta verii anului 2020, după hit-ul „Înoată, Chelutzu”, scos de Dorian.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:
Andy Popescu
Selly
Mihai Bendeac
Mihai Voropchievici