Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:51

Totul despre Mihai Voropchievici: CV, salariu la Antena 3, greutate, înălțime, familie, copii

Totul despre Mihai Voropchievici: CV, salariu la Antena 3, greutate, înălțime, familie, copii

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de horoscop din România. Este celebru şi graţie rubricii sale din cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, difuzate la Antena 3, când prezintă horoscopul runelor pentru fiecare zodie în parte şi nu numai.

Este un celebru numerolog şi astrolog extrem de apreciat la noi în ţară. Mihai Voropchievici are 68 de ani, este căsătorit şi are o familie mare, cu trei copii, două fete, pe nume Alina şi Giulia şi un băiat, botezat Alex. Are studii şi specializări în arte divinatorii, precum astrologie, numerologie, chiromanţie şi cartomanie, dar este şi un om foarte credincios, după cum chiar el se recomandă.

Ce scrie în CV-ul lui Mihai Voropchievici, omul cu runele de la Antena 3

„Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest…”, spune despre sine Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici nu ar avea un salariu uriaş la Antena 3, acolo unde este invitat permanent al emisiunii anterior menţionate, care se desfăşoară săptămânal. Conform vocilor din trustul Intact, acesta ar încasa lunar un salariu de 1.500 de euro pe lună.

Este un om simplu, după cum spune chiar el. Are o înălţime de 1,70 m şi 70 de kilograme şi are o singură superstiţie, aceea că niciodată nu se dă jos din pat atunci când se trezeşte pe piciorul stâng, ci foloseşte doar pe dreptul. Este o superstiţie care seamănă cu cea care spune că îţi va aduce noroc dacă vei păşi cu dreptul într-o încăpere, însă Mihai Voropchievici i-a oferit o adaptare proprie, la fel ca la horoscop 🙂

De mai mulţi ani în casele oamenilor prin previziunile sale, Mihai Voropchievici a cunoscut şi un episod negativ datorat celebrităţii sale. Mai exact, la finalul anului 2017 a fost sunat şi a primit ameninţări cu moartea, lucruri despre care a povestit chiar la momentul respectiv:

„Am primit o mulţime de felicitări la adresa mamei că nu a nins atunci când am prognozat eu. Era un pretext, apoi a trecut la ameninţări. Zicea că vine să-mi spargă capul cu un ciocan…, povestea Voropchievici.