Gabriela Dinu Știri 23.01.2023 06:00

Andy Popescu: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Andy Popescu: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Andy Popescu este un vlogger de succes din România, pe domeniul maşinilor de lux. De curând, acesta a intrat şi în lumea afacerilor, iar banii au început să-i vină şi din acest domeniu.

Andy Popescu are 32 de ani, s-a născut în Bucureşti şi a absolvit Liceul Tehnologic Mircea Vulcănescu. A studiat Management la Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir din Capitală, apoi s-a apucat de car vlogging şi de afaceri. Are 1,86 înălţime şi 75 de kg.

Cine este, de fapt, Andy Popescu

S-a apucat de YouTube în 2006, mai mult din joacă, atunci când s-a gândit să îşi filmeze câteva vacanţe şi să le posteze pentru prieteni. Tot contentul pe care îl avea nu era din cel mai interesant, iar abia în 2015 contul său exploda, când posta filmuleţul cu M5 prin Bucureşti, în urma căruia a ajuns celebru. La 4 ani distanţă de la acel moment, cineva i-a lăsat un comentariu la un videoclip de pe contul său de YouTube şi aşa a decis să facă din car vlogging o meserie. Pasiunea lui erau maşinile şi adora să-şi petreacă timpul făcând filmuleţe pentru prietenii lui.

Aşa că a ajuns să le îmbine şi să rezulte Andy Popescu, un cont de YouTube cu 528.000 de abonaţi în ianuarie 2021 şi care este într-o continuă creştere. Pentru că, după cum spune şi el, ţine cont de feedback-ul utilizatorilor săi atunci când îşi face vloggurile:

„Voi încerca să spun în vloguri şi unele chestii care mi se par importante, pe care le-am învăţat din experienţa mea în viaţă şi pe care aş vrea să le împărtăşesc cu voi. În general, direcţia mea va fi influenţată de feedback-ul vostru, pe care îl apreciez”.

Ce afaceri are Andy Popescu?

Pe lângă YouTube, Andy Popescu mai face bani şi din afaceri. A investit suma de 100.000 de euro în cripto-monede şi deţine o firmă de construcţii şi imobiliare. A oferit detalii despre proiectul său, care include 15 case de vânzare, de câte 100 mp utili, dispuse cu balcoane, locuri de parcare şi curte. Ansamblul său rezidenţial este situat pe str Celofibrei, în Bragadiru.